Köszvény, mint országos jelenség. (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Valaki itt aki hasonlóban szenved?
Egy Ismimnek azt mondták, hogy szokjon, le
a húsevésrQl..
Nem tudom megkérdezni, mert elköltözött nagyon messzire,nics hír róla,hogy hova.
Mindenkinek jobbulást kivánok.
Köszi NOA!!
Hát ez az, ha elolvasná!! Na de megpróbálom, hátha:)))
Nők-Lapja Egészség különszáma ma jelent meg.
Kivédhető-e a köszvény? cimmel van egy írás, tanácsadás.Esetleg ha elolvasná..ha! elolvasná:)
Sajnos én is köszvényes vagyok.
Szia Luxi!
Nagyon köszönöm, hogy irtál és hidd el én mindent megtennék, de hát hiába. Nem élünk együtt, igy nem minden alkalommal én főzők, de akkor se érti meg! Erre a táplálék kiegészítőre én is nagyon kiváncsi vagyok, ha lehet akkor kérném én is privibe! Most itt a barátom Luxi és elolvastatom vele, hogy tudja milyen dolgokat okoz!!
Szia!
Köszönöm a válaszod, valóban érdekel a dolog. Párom ebben szenved már elég régóta, egy a baj, hogy a húst nem akarja elhagyni. Hiába mondom neki, hogy azt nem szabad. Vadász és rengeteg húst megevett már az eddigi életében. Igyekszem, ha én főzők, olyant készíteni, ami mellőzi a húskészitményeket.
Igen, ez egy nagyon kínzó betegség, de lehet kezelni, és kivédeni is. Miután a vese nem tudja kiválasztani a húgysavat, és bekerül a vérbe, majd lerakódik az izületekbe, azok begyulladnak és ez a fájdalmas. Ez kialakul a helytelen táplálkozásból is, elsavasodik a szervezet, és a sejtek is betegek.
A hús fogyasztást mindenképp mérsékelni kell, és van olyan táplálékkiegészítő, ami teljesen savtalanitja a szervezetet, és a sejtek egésségessé válnak. Naponta legalább 3 l folyadékot kell fogyasztani.
Van olyan beteg a közvetlen környezetemben, aki olyan izületi betegségben szenvedett, mint amit a köszvény okoz, és nagyon sokat javult. Ha érdekel, bővebben adok ismertetőt.
További ajánlott fórumok:
- A Paris Hilton jelenség
- Szellemek, paranormális jelenségek
- Természeti jelenségek
- Előfordult már, hogy paranormális jelenséget tapasztaltál otthonodban? Esetleg kísértet járta helyen laksz?
- Szólj hozzá! Téma a NYÁR minden, ami eszedbe jut - események, emlékek, égi jelenségek, élmények stb.
- Ajánlanátok olyan videót amivel lehet szemléltetni az "eltűnik, mint a kámfor" jelenséget?