Koszmó okán keletkezett kis sebeket mivel lehet bekenni? (beszélgetés)
Szia!
A Babe sampon nekünk sem vált be. Felírtam ezt a Frezyderm-et, amit javasoltál. csak azt szeretném megkérdezni, hogy mennyibe kerül. Köszi!
Sziasztok!
a 7 hetes kislányomnál is van koszmó sajnos.
Tegnap vettem babe sampont... és ma reggelre mégszörnyűbben néz ki a buksija.
Még több helyen van...
Valaki tapasztalt már ilyet?
vagy ez természetes használjam tovább és majd múlni fog?
Nálunk csak rövid ideig volt, és érdekes módon az első hajával együtt darabokban szépen levált.
Olajjal kenegettem, nem piszkáltam neki soha.
Szia!
Nekünk több doki is megtiltotta az olajozást,azt mondták azzal csak egy végeláthatatlan körbe kerülünk.Száraz,koszmós a gyerek fejbőre,rákenjük az olajat,a koszmó éppen egy kis időre lejön,de mivel az olajjal még tovább szárítottuk a fejbőrt rögtön újra is képződik..olajozunk megint,még több koszmó...
Sajnos ezt csak akkor mondták,amikor minimum egy hete olajoztam a fiam fejét :(
A babé sampont nálunk nem használt.
4 hónapig szenvedtük vele,mire megtaláltam a frezyderm koszmó elleni olaját(ez is olaj ugyan,de mellé vannak keverve vitaminok stb amik elveszik a szárító hatását).
2x kentem be vele a gyerek fejét és véget is ért a 4 hónapnyi szenvedés-sírás-kapargatás :)
Teszveszen eladtam,mert 1 gyerek csak egy icipicit használ el,így sokaknak elég.
Még egy termékemhez sem érkezett visszajelzés,de most egy nagyon aranyos köszönőlevelet kaptam,a 2 év körüli kislánynak is megszűntette pár kezelés,pedig újszülött kora óta nem használt semmi.
Nekem az unokatestvérem ajánlotta,az ovis lányának tért mindig vissza,amíg a kezébe nem nyomta ezt a gyógyszertáros ismerőse.
Egy próbát mindenesetre megér,persze ez sem csodaszer,de hátha.Vannak babák akiknek magától is elmúlna,de egy kis fürdetővel ,sima olajjal gyorsítani lehet,de sok picinél makacsabb a dolog.Ki kell tapasztalni.Ha valami 1-2 hét alatt nem oldja meg,valószínűleg már nem is fogja.
Szia!
A kislányomnak soha nem volt koszmója, a kisfiamnak, viszont nagyon csúnyán, az egész feje teteje koszmós lett, a sok próbálgatás végére.
De a csodaszer: BABE sampon, ez segített, pár hét alatt teljesen eltűnt a koszmó. Nagyon ajánlom, megéri a pénzét!
Gyógyszertárban kapható.
Szia!
Az én kisfiam is elég koszmós volt és neki is kisebesedett, mert elég sokat kaparásztam fogkefével, olajos bedörzsölés után. De ettől egyébként nem javult. Olvastam a babé samponról és nekünk az vált be. Jó drága, de a mai napig azzal mossuk a haját és azóta nincs is koszmója. Kb. 2 hónapos korától használjuk és most 8 hós.
szia!
én annak idején sudocremet kentem rá ilyen esetben.
nekünk még mindig van egy pici koszmó, pedig 21 hónapos:S
Sziasztok!
2 hónapos kisfiamnak most először próbáltam eltávolítani a koszmóját. Lehet az olajozás volt kevés, vagy akaratomon kivül erősebben is megdörzsoltem de a feje búbján kis sebecskék lettek-gombostű fejnyiek. Mivel kenjem be?
További ajánlott fórumok:
- Világegyetem keletkezése? Te hogy látod?!
- A kisfiam fején két kemény dudor keletkezett
- WC csésze legalján letapadt, kemény, sötét vízkövesedést mivel tüntessek el? Vastag réteg keletkezett már
- Fehér kabátból a mosástól keletkezett rózsaszín foltokat el tudom valahogy tüntetni? Mit tegyek?
- Miért gyullad be, keletkezenek pattanások a bajuszgyanta, illetve csipeszes módszer után?
- Hogyan tudnám eltüntetni a hűtő által keletkezett kellemetlen szagot?