Körte alkaton változtatás (beszélgetés)
Szerintem is! :)
Nekem meg folyamatosan a hasamat kell takargatnom! :( Egyelőre még több-kevesebb sikerrel működik! :D
Lányok-lányok! Egy kicsit rafináltabb öltözködés!!! :D
A pasik szeretik az ilyen alkatot. Én is tapasztalatból mondom!! (Na jó, még "lánykoromból:))"
Hordj feszes farmert, szűk fölsővel, push-up melltartóval. Meglesz a hatása:)))
:D
Egyébként az alma alkattal meg az a gond, hogy minden kiló a hasra megy! Most pld. azért híztam ki mindenemet, mert derékban nem jó. Az összes szép nadrágom és szoknyám a hasam miatt nem jön rám! :(
Még hogy az alma alkatot lehet formálni! :(
Én inkább cserélnék!
Szia! Miért zavar, hogy körte alakú alkatod van? Szerintem a pasik nagy része imádja a szép, formás feneket, főleg ha még feszes is! Én már csak tudom, hisz én is ilyen alkatú vagyok. :) Engem is bántott korábban, hogy miért a fenekemet bámulják a pasik ahelyett, hogy az eszemet csodálnák, aztán elfogadtam, hogy náluk más a sorrend... :D
Visszatérve a kérdésedhez: Miért bánt téged az alkatod? Valaki megszólta? Egy nő attól is nő, hogy van csípője. Nyugalom! Vagy a szélesebb csípőhöz nem társul formás fenék?
Hát kiváncsi voltam ki mi hülyeséget ír majd erre, de nem véletlen nem írt senki semmit.
A testfelépítésed nem nagyon tudod megváltozni, ez főleg genetika. Csinálj sok kitörést, gugolást, kondiban ott vannak a comb és fenékerősítő/formáló gépek. Ennyit jársz kondiba biztos nem ismeretlenek ezek számodra. Innentől csak kitartás kérdése.
Sziasztok!
Biztos sokan vagytok így, mint én, hogy körte alkatotok van, és gondoltam hátha tud nekem valaki valami jó tippet adni, hogy hogyan tudnék rajta javítani. :) Igazából fogyni nem szeretnék, mert 160 cm és 48 kg vagyok, de a fenekem túl kiálló... Heti 5x járok edzőterembe másfél órát (1 óra súlyzós edzés, fél óra futás). Szeretném jó keménnyé tenni a fenekem és a combjaim, ha már kisebb nem lehet. Fogyni azért se szeretnék többet, mert a hasam nagyon lapos, és már kezdenek a bordáim is látszani. Egyébként nem eszek semmi cukrot, finomított lisztet, és megiszom 4 liter vizet egy nap. Valakinek van valami jó ötlete a fenékformálásra? :)
További ajánlott fórumok:
- Írj egy három betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg
- Írj egy 4 betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg...
- 4-betűs értelmes szavakat írj csak egy betűt lehet meg változtatni
- SZÓ-kígyó:Egy 3 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 3 betűs szóig, úgy hogy minden lépésben csak egy betűt változtatunk meg!
- 666666 hatbetűs - egy betűt kell változtatni, a helyük marad :)
- SZÓ-KÍGYÓ: Egy 4 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 4 betűs szóig úgy, hogy lépésenként maximum 2 betűt változtatunk meg!