Körömlakk, körömdíszítés (beszélgetős fórum)
A képeim között van pár a kedvenc lakkjaim közül.
Kedvenc márkáim:
- OPI (itthon is kapható, kb 1800 darabja) - remek minőség, széles ecset, tartós és 15 ml van benne
- Orly (itthon is van, kb 1600 darabha) - ugyancsak kitűnő minőség és nagy kiszerelés
- Essie (itthon 750 darabja, az újabb kollekciók pedig 1350-be kerülnek) - ez is nagyon jó minőségű
- China Glaze (az itthoni webshop még nincs kész sajnos, a netről kb. 3 dollár darabja)
- Misa, Nubar, Barielle - netről lehet rendelni (ebayen: van szállító, aki 10 lakk felett ingyen szállít, vagy európai webshopok)
Én mindig megnézem a lakkokat a blogokon, ahol látom, milyenek felkenve is, pl:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Jajaja!!!
Én tuti ott rendelek majd. El is mentettem az oldalt. :) Amúgy se vagyok pesti, és több mint 1000 lenne az utazásom, szóval nekem okés a dolog. :)
1000Ft a postaköltség de ha belegondolsz hogy ki se kell tenned a lábad és ha olyan helyre mész ahol teszem fel buszért már fizetsz lehet jobban kijössz
Neten találtam egy oldalt, ahol 305 ft. Bár postaköltség is van, szóval nem oszt nem szoroz... max nagyobb csomag esetén érdemes. De tetszenek a színek. Ki fogom próbálni. :)
Mennyibe kerül egy moyra lakk??
És mi az a körömnyomda?
ez szép zöld:D de ez se az én színem:D
Én nem mondanám magam lázadónak, csak szeretem, ha valami más, nem megszokott :) Szerintem nagyon jól néz ki :DD Raktam is képet a naplómba :DD
nahhh olyan körmöm sose volt olyan igen hogy fekete fehér vagy sárga kék vagy épp minden körmöm másszínű:DDD kicsit lázadó meg egyedi voltam sulis időszakomban:DDD
Ez jó :) Én meg zölddel festettem ki :D
akkor te nagy moyras vagy dobjál meg néhány színnel azok közül amiket írtam:) most valami halvány rózsaszínem van amit a gyerekem használ meg ey csillogós lilát kaptam tőle de ez se az én sznem:D sztem magának vette csak nem vallja be :D jahh és a csöpp 5 és fél éves
az avonossal én is megszívtam... a moyra-ból sikerült 2 olyan színt kapnom ami abszolút nem megy hozzám én a barna és a réz színvilágot szeretem meg azt ami az aranyhoz álla legközelebb ... de a moyra az nekem is sokáig fent van:) épp most pakoltam ki magam elé hogy lakkozom egyet de a gyerek közbe szólt :D szóval előbb pakolunk aztán együtt lakkozunk a kis drágámmal:D
Nekem is a moyra jött be. Nagyon jó, sokáig fent van, nem kopik. Nagyon sok színben lehet kapni. Én a 100 ft-os boltban szoktam venni kb 200 ft. Szoktam még dekorlakkot venni, és azzal díszítgetem a körmöm, vagy körömmatricával. Most olvastam a körömnyomdáról. Eddig nem hallottam róla, de szívesen kipróbálnám. Majd utána nézek mennyibe kerül.
a moyra nagyon jó, nekem abból sok van, bár mostanában vagy francia manikürre cisnálom meg a kezem, vagy sima atlatszoval, kicsit gyöngyhaz fenyesebbel vagy rozsasinessel (de ilyen halvannyal).
ha bulivan akkor jöhet a piros meg az ilyenek :D
én a 100ftos boltokban szoktam venni körömmatricat :P nagyon szépek vannak és tök olcsók.
ami még jó körömlakk márka a miss sporty!! nagyon nagyon jó, sokáig tart és gyönyörü szinei vannak. nem kell rákenni atlatszot h legyen szine és fénye..
Én is szeretek mindenféle színt, kedvenc a vörös, és bórdó, illetve ezek árnyalatai. Szoktam próbálkozni én is mintákkal, de én nem matricázok. A lakkal próbálkozok... Csak sokkal hamarabb lejön, mintha egyszínű lenne
Moyra a legjobb körömlakk. :D Nekem a köröm nyomda nem működik! :(
Jahm és én mindig 1 rétegben lakkozok..
Meggyűlt a bajom az avonos lakkal, nagyon vacak minőség, elhatároztam h rendelek orly lakkot, mert annyira dícsérik... hát nem elég h elég húzós az ára, nehezen kenhető, hamar megsérül, karcolódik. Most viszont úgy tűnik egy jóba húztam bele: moyra... ma kentem fel majd írok, meddig bírja :)
Sziasztok! Milyen lakkot (márka) hsználtok és nektek meddig bírja? Én 2 rétegben szoktam lakkozni de csak 2 max: 3 napig szép a kezemen.
Én a körömnyomdára kaptam rá...még kis követ is el tudnék képzelni.
Mostanában rákaptam a körömlakkozásra, körömdíszítésre. Kedvelem a különleges színű körömlakkokat, és körömmatricákat. Nincs műkörmöm, saját, eredeti. Ti szoktatok kreatívkodni? Festegetni, mintázni? :) Van kedvenc színetek? Várok minden hozzászólást :)
További ajánlott fórumok: