Környezetvédelemmel kapcsolatosan tudna valaki segíteni? (tudásbázis)
Ma voltak kint, de minek? A fát már bepakolták, utcáról nem látható. A fényképet, és a tanúkat nem fogadták el.
Neki marad a "vigyor", nekünk a bűz, és a csukott ablak!
Sajnos a hivatalok a legegyszerűbb megoldást választják, ide-oda küldözgetik a panaszost.
Ne hagyjátok magatokat lerázni, fogjatok össze a környékbeliekkel és panaszos leveleitekkel, telefonjaitokkal ostromoljátok a hivatalt. Előbb, utóbb csak kivizsgálják az ügyeteket. Ne adjátok fel!
Azt tudom, hogy "elvileg" hovatartozunk, de ott kapcsolnak egyik ügyintézőtől a másikig, harmadikig, és kb. félóra, és x.-ik ügyintéző után közölték, hogy írásban bizonyítsam be!
DE KÖNYÖRGÖM A BŰZT, HOGY LEHET ÍRÁSBAN BIZONYÍANI!!!!!!
Ha a helyi önkormányzatnál nem foglalkoznak a panaszoddal, akkor hívd fel a területileg illetékes környezetvédelmi felügyelőséget (szerintem a szolnokihoz tartoztok)
elérhetőségük:
Közép-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség
Cím: 5000 Szolnok, Ságvári krt. 4.
Levegőtisztaság-védelmi és Zajellenőrzési Osztály 56 / 523 344
Jó lenne, ha olyankor tudnának kimenni ellenőrizni, amikor éppen érezni lehet a bűzt.
A testületet próbáltam, de mivel a környéken egyetlen KÉPVISELŐÚR sem lakik, így "messziről-nagyívben ...".
Hiába fogtunk össze nyolcan, hogy milyen állapot van, ki sem jöttek megnézni.
Találtam egy rendeletet erre vonatkozólag.
Ha adsz egy e-mail címet át tudom küldeni.
Kertvárosban lakunk. Az egyik szomszéd évek óta vasúti talpfával, uszadékfával tüzel. Most hozta meg a jövő évi "tűzre" valót.
A környéken az őszi begyújtástól kezdve, nem lehet ablakot nyitni, kintre teregetni, gyerekeket az udvarra kiengedni, gyakorlatilag kint megmaradni.
Aki ismeri az tudja, hogy a vasúti talpfa az kátránnyal van átitatva. Amikor szóvátettük, hogy milyen büdös amivel tüzel, még ő volt felbőszülve, hogy ez SZÍN TISZTA AKÁCFA!
Egyszerűen tanácstalanok vagyunk, hogy hova, kihez fordulhatunk? Az önkormányzatnál finoman szólva "le sem sz...nak" minket.
Csak azt nem értem, hogy 8-10 családnak miért kell egy hülye miatt szenvedni.
További ajánlott fórumok:
- Örökösödési tartozás kifizetésével kapcsolatban tudna valaki segíteni?
- Van köztetek orvos vagy gyógyszerész, aki tudna segíteni egy gyógyszerrel kapcsolatban?
- Az apa láthatási jogával kapcsolatban tudna nekem valaki segíteni?
- Egy törvényt keresek, cipővel kapcsolatban a jótállásról, tudna valaki segíteni?
- Szoc. pol-lal kapcsolatban tudna nekem valaki segíteni?
- Ebay rendeléssel kapcsolatban tudna segíteni nekem valaki?