Korlátozhatja a munkáltató a mellékhelyiség használatát munkaidőben? (tudásbázis)
hát ha ezt is korlátozza, ott kell hagyni
ez már nem normális
:DDD
Na,én voltam ilyen helyen pályakezdőként,legelső munkahelyem volt.
Folyamatos műszak,meghatározott szünet,kamerák,ablakon rács,udvaron 3méteres kerítés,farkaskutyával járőröző biztonsági őr,minimálbér.
Jobb volt mint egy fegyház vagy börtön.
4 hónap és tovább nem kellett.Elegem lett.
(multi cég)
aztán hová menekülne? egy másik rabszolga tartóhoz?
Manapság annak is örülni kell, ha ragszolgák lehetünk.
Mit csinálnál egy olyan helyen, ahol folyamatosan mennek a gépek, nincs szünet csak ha valaki levált,
De ha az a valaki fosási táppénzen van, akkor marad a parafadugó :)
Rád,nem szokott rád jönni időnként a hasmenés?
Mert akkor nagyon irigyellek.
Nálunk ha fél óránként megyünk az sem számít,ha a munka megvan.
A Tesco-s,meg Auchanos pénztárosok pl.így vannak "tartva",mint a barmok :-(.
Tudok néhány szalagos mhelyről,ami így működik.Már csak robotoknak tekintenek bennünket.
Egyrészt nem azt akarja hogy egyszer-egyszer kiengedjék (ami azért valószínűleg lehetséges) hanem hogy rendszeresen kijárhasson mondjuk fél-egy óránként, miközben 2 óránként hivatalosan is lehet.
Másrészt meg akinek hasmenése van az maradjon otthon és ne a többit fertőzze...
Tessék? Ilyen munkahelyről menekülni kell.
És ha rád jön mondjuk a fosás?Ááá,még ha pénzbe jól is fizet váltanék.
A munkáltató tojik a törvényre, azt csinál amit akar.
Milyen dokinál voltál? Ha cisztád van, az nyomja a hólyagodat és ezen nem segít sem az antibiotikum, sem a nem ivás.
Én, mint munkáltató, kirúgnálak, hogy lábad nem érné a földet....
Aztán lehetnél otthon olyan pisis, amennyire csak szeretnél. Vagy más melóhelyen.
nincs olyan a jogszabályban, hogy a munkavállaló bármikor mehet wc-re:)
ha van egy munkarend, akkor ezt a szerződéskötéskor elfogadod, ez kötelező rád nézve is. szóval szünetben van a pisi, egyébként nem (hacsak a főnököddel nem tudod másképp megbeszélni).
nem attól lesz valaki robot, hogy minimális önkontrollt tanul.
társadalomban élünk, tudni kell alkalmazkodni a közösség többi tagjához, a közösen előírt szabályokhoz.
de szabályok még a legkisebb őserdei törzsnél is vannak, ott sem tehet bárki bármit (sőt!).
ha nem tudod 2 órán keresztül tartani a vizeleted, akkor valószínűleg valamilyen szervi bajod van, én a helyedben orvoshoz mennék. tényleg érdemes lenne kivizsgáltatni, mert ez nem csupán kellemetlenség, hanem komoly betegség jele is lehet.
További ajánlott fórumok:
- Háztartási eszközök és tárgyak, háztartásban használatos dolgok ABC-ben!
- Kinél milyen mellékhatások jelentkeztek asztma elleni (szteroidtartalmú) spray használata miatt?
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- Fogyás elliptikus tréner használatával is
- Helyesírás használata internetezés közben
- Szerinted mit lehet munkaidőben?