Korai peteérés vagy extra pete volt? (beszélgetés)
Hű... tudtommal ~14 nappal a menstruáció előtt van peteérés, szóval én ilyen esetben ~24 napra várnám (nekem pl. ilyen ciklusom (volt), de most valami miatt borult)
Viszont nem volt ilyen hamar rosszullétem, de ebben is más és más mindenki. ;)
Igen, ha a 10. napon volt ovud akkor nagy valószínűséggel nem 30-31 napra, hanem 24-25 napra fog megjönni.
Ha spontán peteérés volt és volt a 16. napon is, akkor fogalmam sincs az első, vagy második peteérés dominál a havi vérzésnél.
nem kötözködöm, ez az igazság: honnan tudják kvázi idegenek, hogy NEKED mikor fog megjönni???
TE SEM tudod.
dehát azt honnan tudhatja itt bárki??? (egyesek még a sajátjukat se, nemhogy másét :-D)
akármit mondhatunk, úgyse az lesz :-)) avagy mégis (vagy kezdhetünk tippmixbe is).
30-31napos ciklosaim vannak.
Arra lettem volna kíváncsi ezzel a kérdéssel, hogyha nincs baba, akkor lehet hogy nem 30napra fog megjönni hanem hamarabb?
További ajánlott fórumok:
- Most fogom elkezdeni a Clostilbegyt. Mikor lesz rendes peteérésm tőle?
- Mi a véleményetek, távkapcsolat esetén mennyi az esélye a teherbesésnek, ha a pár csak havonta egyszer a peteérés idején tud együtt lenni?
- Ha 13.napon volt pozitív ovuteszt, és 15. naptól fent van a hő, ilyenkor szinte biztos, hogy van peteérés?
- Ha nincs peteérés, akkor is lehet normális menstruáció?
- Vannak a peteérésnek tünetei?
- Korai peteérés