Koponya MRI vizsgálat. (beszélgetés)
Visszaolvastam és sok marhaság van itt leírva.
Szombaton voltam a Gázláng utcában koponya MR-en. Nem kell levetkőzni és félig tolnak csak be. A kezedbe adnak egy pumpa szerű valamit, ami a duda, hogy ha gáz van azt kell megnyomni. Mozogni nem szabad. Levegőt venni, nyelni igen. Semmi extra, nem fáj, csak elzsibbadsz kicsit, a mozdulatlanságtól, de ennyi.
hát én is mindentől beijedek :). csakhát a liftben is félek, sosem megyek azzal, vagy pl. szoláriumozni sem mennék. ezért izgulok annyira. mindegy majdcsak túl leszek rajta. :).
hű, és hátha nyitott lesz:)
sziasztok!
pár nap múlva kell koponya MR-re mennem! jajajajaj. FÉLEK, mert bezártság érzésem van. Azt mondta a dokinő, hogy nem biztos, hogy a teljes testemet berakják, csak a fejemet. de én félek, ha mégis beraknak teljesen? És rám jön a fulladásérzés????
Betolnak teljesen és ha gond van akkor a lábaddal kell kapálózni és kihúznak!
A fejedet meg eléggé kitámasszák két oldalról, füledet bedugják, és egy rács félét is tesznek az arcod elé!
hát ha a fejed vizsgálják, akkor az ujjaidat mozgathatod, a lényeg, h a fejed maradjon mozdulatlan (de azt beleteszik valami keretbe, tehát nem is tudod elmozdítani)
igen, úgy emlékszem, engem betoltak egészen a koponyavizsgálatnál.
Fontos: Az hogy nem szabad mozogni mert akkor nem sikerűl a vizsgálat, hogy értsem??? kicsi kicsit sem szabad??
Ha csak a fejem vizsgálják akkor is betolnak egészen alája?
csak nyugi, semmi extra, Én nagyon féltem tőle, de semmi félelmetes nem volt!
Ijesztőbb amiket az ember olvas, de ott már semmiség!
köszi...
csak a pániktól félek... jaj:(nem szeretek rá gondolni. endris azóta se járt erre, pedig meg akartam kérdezni
Én megvigasztallak!
Annyira borzasztóan féltem tőle a nyáron, de nem volt félelmetes, az MRI!
Nem nyitottam ki a szemem bent, és mindenféle szép dolgokra próbáltam gondolni!
Nincs mit megköszönnöd:-)))
Nyugodtan írj,ha gondolod!!!!
Szívesen bíztatlak,ha szükséged van rá,nyugodtan írhatsz!!!
Teljesen megértelek!
Vigyázz magadra!!!
Ez a legrosszabb,hogy nem mondanak semmit,pedig már több mint 2 éve tart ez az egész.
Köszönöm a biztatást.
Nem kell átöltözni!
Az orvosok gyanakodnak valami betegségre,gondolom ezért küldenek,hogy megnézék az agyat.
Remélem nem izgulsz,nyugi!!!
További ajánlott fórumok:
- Volt már valaki magzatvíz vizsgálaton?
- Üzemorvos munkaalkalmassági vizsgálat
- Volt már valakinek HSG vizsgálata? Egy kicsit tartok tőle!
- Koponya CT vizsgálat eredmény értelmezése
- A koponya MRI vizsgálattal csak az agyat vizsgáljak vagy az arcot is?
- Koponya MR vizsgálat előtt le kell szedetnem a spirálomat?