Konyha, mennyi idő alatt takarítjátok ki? (beszélgetés)
Ha nagytakarításról van szó, akkor lemosom a 3 ablakot, kipakolok a szekrényekből, azokat áttörlöm-mosom, majd lemosom a konyhapultot, felmosok és kész.
Miért mosogatnám el újra a mosogatógéppel elmosott, tiszta edényeket, amik a szerényben vannak?
Porfogóim pedig nincsenek. Körülbelül 3-4 óra alatt készen vagyok.
Hát attól függ, ha nagytakarítás akkor mint az előttem szóló 2-3 óra!
de ha nem akkor 30 perc
Na akkor ezek szerint nem én túloztam el.
Mire visszaraktuk a gáztűzhelyet, konyhaszekrényt, pultot, mindezeket lemostam rendesen már az egy nap volt.
Festettünk a múlt héten, glettelés, csiszolás, volt tapétázás is. Ez után a konyhát és az étkezőt három napig sikáltam.
Barátnőm meg dilisnek nézett, hogy mit tudtam annyi ideig molyolni vele.
Mire mindent letöröltem, kipakoltam, átmostam (poros lett minden) kimostam a függönyöket, szőnyegeket, terítőket, el is telt három nap.
Másnak mennyi ideig tart ez? Mármint egy tényleg alapos takarítás, amikor még a fűszertartókat is kiüríti és azokat is átmossa?
(egyébként nem vagyok tisztaságmániás, sajnos nagyon nem, de kellett ez, mert minden csupa por volt)
További ajánlott fórumok:
- Milyen rendszereséggel takarítjátok a lakást?
- Ki hogyan takarítja a tuskabint? Praktikák, tanácsok?
- Bilit mivel, hogyan takarítjátok?
- Hogyan takarítjátok és tartjátok tisztán a sütőt?
- Ki mivel takarítja az MDF konyhabútort hogy a zsíros ujjlenyomatok is szépen lejöjjenek?
- Bútor, konyha, dekor... megkapta már valaki a féláras akció ideje alatt rendelt bútorát?