Kontaktlencse használata közben lehet sminkelni? (tudásbázis)
De miért maradna, nem a lencsét kenitek csajok...nem is értem az ilyen írásokat, meg fog riadni szegény:)
Lencse nélkül is figyel az ember a tisztaságra és lencse nélkül is "okosan" sminkel az ember.
Arra értettem, hogy ha a sminktől lesz valami baja a lencsének, akkor az a szememnek sem tenne túl jót.
Gondolhatod nekem milyen szuper a lencse, mikor először betettem, olyan volt mintha eddig a felét sem láttam volna a világnak. Komolyan mintha az egész kitágult volna.:) Egyébként -5.50-es a szemem, szóval kis vaksi vagyok.:))
A vízálló sminkekkel érdemes vigyázni, mert megsérthetik a lencsét.
Te nem is látod sem azt, hogy ráment, sem azt, hogy felsértette, csak azt érzed egy idő után, hogy szúr a lencse...
persze, hogy lehet! :) de igaza van az előző hozzászólónak.. csillámporral vigyázz! mert megzavarodsz! :D
amúgy, nyugodtan sminkeld magad. :))
De mi köze a lencsének a sminkhez?:))
Simán lehet persze, esetleg arra figyelj,amit itt már írtak,de azt szerintem magadtól is tudod.
Szuper dolog a k.lencse! :)
További ajánlott fórumok:
- Inzulin használata mellett mivel lehet fogyni?
- A kontaktlencse használata okoz-e szemünkben károsodást?
- Lehet valami gond a tampon használatával?
- Hogyan lehet rászoktatni a macskát a zárt wc használatára?
- Whirpool használati utásitást szeretném németről magyarra forditani hogy lehet?Pdf formátum.
- Mikortól kell elkezdni a bili vagy wc használatot a babáknál és hogyan lehet őket rávenni erre?