Könnyen feladod/ harcolsz? (beszélgetés)
semmi baj.
meezy neked grat. h megtaláltad a boldogságot:)
csak tudjátok olyan rossz mert kb egy éve kavartunk és ugye egy évig nem találkoztunk meg semmi vagyis néha igen, szórakozóhelyen és akkor is szikrázott valami közöttünk .mindig nézett és nem bírta megállni h legalább 2 szót ne váltsunk stb.. és most újra felkeresett taliztunk és annyira felkavart... és egyszerűen nem tudok másra nézni..és amikor találkoztunk volt egy kapcsolat kialakulóban egy másik sráccal de eldobtam azt is akarva akaratlanul...
nemtom mi ez ami most lejátszódik bennem..csak az az álmom, hogy megkeressen és akkor boldog lennék..
én is voltam így,harcolni akartam érte,bármit megtettem volna,hogy legalább a közelében lehessek,de az lett a vége,hogy jól megutált...összejöttem egy másik pasival,de csak őrá tudtam gondolni,szakítottam is az új kapcsolattal,hogy talán a régit visszakapom,de rá kellett jönnöm,hogy az már lehetetlen..és akkor azt mondtam,hogy nem nézek hátra többet,csak előre,a régit elfelejtettem,/bár nehéz volt/,az újat visszahívtam,és már 3 hónapos a kislányunk...rá kellett jönnöm,hogy ezzel az új kapcsolattal jobban jártam...
"ha valaki elment,ne hívd többé vissza,
a megsárgult levél sem jön többé vissza,
ha valaki elment,eltudott menni,
nagy fájdalom,de ellehet feledni..."
én azt mondom,ha mutat hajlandóságot a kapcsolat folytatására,akkor érdemes,de ha egyértelműen el utasít,akkor hagyni kell neki egy kis időt és újra próbálkozni,de ha akkor sem,akkor érdemeseb új utakon járni...
ne fuss olyan szekér után,amelyik nem vesz fel..én azt mondom..nem ér annyit,mert felmelegitve már csak a káposzta jó...
További ajánlott fórumok:
- Miért van az, hogy az egyik ember könnyen megkap mindent az élettől, a másik pedig nem?
- Férfiak mennyire könnyen fogadják el más gyermekét?
- Továbbtanulás - naiv emberek könnyen csalódhatnak
- Ti könnyen meg tudtok bocsátani?
- Más is szokott irigykedni arra, hogy a szép embereknek minden milyen könnyen megy és mennyire lazák, nyugodtak?
- Mennyi havi nettó-ból éltek, Hányan? Könnyen beosztjátok vagy sakkoztok Ti is?