Konfliktus kezelés (beszélgetés)
Ezt a tipust abszolut nem zavarja, ha kinevetik, csak a saját forgatókönyvét hajtja. A mások véleménye, javaslata hatástalan rá. Össze-vissza hadovál mindent és ezt már évek óta csinálja. Arról van szó, hogy az egész gyűlést akarja és sikerül is megzavarni. Ezáltal mások nem jutnak szóhoz, és így a problémáikat sem mondhatják el. Volt olyan eset is, hogy be kellett miatta rekeszteni egy gyűlést, és más időpontot kitűzni. Na ebbe is belekötött a megismételt közgyűlésen, hogy micsoda dolog, hogy már a törvényben előírt határidő után lett megtartva...
Persze az ismételeten a ház pénzéből kifizetett helyiségbérleti díjat meg a mások idejét nem vette figyelembe...mit számít az ilyennek...?
De miért kell megállni??? Helyre kell rakni és kész.
Lehet, hogy az hiányzik neki, mert mindenki visszafogja magát.
Közakarattal lehet változtatni, ha nem vagytok megelégedve.
Ráadásul ebben a kérdésben elég a többségi szavazás is.
Egyébként a többségi szavazáskor mindenki az általa fizetett négyzetméter arányában szavaz.
Azaz, ha valaki lakik egy 80m2-es lakásban, az Ő szavazata többet ér, mint két 30 m2-esé.
Ezt kevesen tudják, de így van !
Már a megalakulás óta ugyanaz a közös képviselet. Ennek 20 éve.
De valóban vannak akik úgymond:"pályáznának" a ház közös képviseletéért...
A közös képviselő társadalmi munkában csinálja, vagy felfogadtatok pénzért egy irodát?
Mert a kettő kezelésében nagyon nagy különbségek vannak.
Ha fizetős, ki lehet rúgni és keresni lehet másikat.
A társadalmi munkás már kicsit más kategória.
nem kell róla tudomást venni, majdcsak megunja
vagy rendőrrel el kell vezettetni
ezt csak Te tudhatod mi a célravezetőbb mert ismerve a szitut
..a hülyékre rá kell hagyni...
nem kell meghallani dolgokat,minek foglalkozni olyannal amivel,akivel,nem muszáj?...
Határozottan, kedvesen, udvariasan meg kell kérni, hogy ne térjen el a napirendi ponttól.
/a levélre meg 9 év múlva válaszoltok..:D/
De amikor lopják az időnket...
Ez egy közgyűlés...a napirendi pontokba mindig beleszól a saját sérelmeiket sorolva,természetesen semmi köze sincs a közösséghez és jelenlévők persze nem értenek semmihez, csak ő tud mindent, a közös képviselet alkalmatlan a feladatra szerinte...bezzeg ő a tanult tájékozott...közös képviselő, akinek könyvelő irodája is van...(meg pár deci szesz a szervezetében)Egyszer kaptunk egy levelet tőle tele helyesírási hibával, és 2021..volt a levélben az irat keltezéseként...még meg is említette, hogy nem válaszoltunk rá...:-)
nem tudom milyen jellegű gyűlésről van szó. Esetleg nem lehet kitiltani az illetőket?
Egy biztos, a saját módszerükkel kár velük szemben fellépni mert tuti győz a rutin. :-) Ilyenkor akármennyire nehéz, tiszteletteljesnek és kedvesnek kell lenni
Van egy sanda gyanúm, hogy egyes emberek fel vannak bérelve arra, hogy bizonyos gyűléseken hallassák a hangjukat, és mindenbe beleszóljanak, persze negatív felhanggal, hogy ezáltal megzavarhassák a jelenlevők munkáját.
Ma így jártam és nem tudtam visszafogni az indulatomat, és visszaszóltam. Erre a társa, mert az is volt, majdnem nekem esett, hogy merem bántani a tes.vérét...ők bezzeg mindenkit lehülyézhetnek..?
Ti hogy kezelnétek az ilyen jellemtelen embert?
További ajánlott fórumok:
- Miért van ilyen sok konfliktus, veszekedés és személyeskedés a Hoxán?
- Személyiségfejlesztés, gondolkodás megváltoztatása, út a boldogabb élethez, konfliktusmegoldás - linkek
- Munkahelyi konfliktusok
- Miért van az, hogy a munkahelyeken a nők között több a konfliktus, mint a férfiak között?
- Nyílt kommunikáció, őszinteség, konfliktusok kezelése
- Milyen konfliktusok lehetnek a kozmetikában, és azok kezelése