Milyen konfliktusok lehetnek a kozmetikában, és azok kezelése (beszélgetés)
Nekem volt egy vendégem, aki mindig elkésett.
Aztán jött volna hozzám, előtte nap pedig beugrott a szalonba a fodrászhoz időpontot kérni. Még rá is szóltam, hogy akkor tudod, 3/4 9-re vagy beírva, légyszíves ne késsél, mert utánad is jönnek még.
Erre másnap negyed órát késett és még szőkítést is kért, aztán a végén neki állt feljebb, hogy nem csináltam ultrahangos kezelést neki. Na akkor felvilágosítottam, hogy azért, mert ő nem ért ide időben, nem fogom megvárakoztatni a másik vendégem, aki viszont pontosan érkezik. Először nagyon mérges volt és azt hittem, nem jön többet, de maradt visszatérő vendég. Gondolom belátta, hogy igazam volt.
szívesen... Mondjuk azóta nem megyek kozmetikushoz :D
-1 vendég mindenkinek... Inkább szedem a szemöldököm, gyantázok egyedül, az arctisztítást meg csodakencékkel és radírokkal oldom meg.
Ha elcseszek valamit, legalább én voltam :D
Pedig mit nem adnék egy normális kozmetikusért, istenem!!!! (ugyanez vonatkozik mondjuk a fodrászra is az esetemben, aki végre egyszer azt csinálja, amit kérek :D:DDDDDDDDDDD
Én egyszer vertem ki hisztit kozmetikában XD Konkrétan elmentem egy kozmetikushoz gyantázásra, és elég érdekesen sikerült neki, ugyanis a bőr is félig lejött a lábamról :D És teljesen meg volt lepődve, amikor azt mondtam, hogy
A, azonnal hagyja abba
B, nem fogok fizetni a fél lábszáram bőrtelenítéséért
C, örüljön neki hogy nem teszek panaszt
Na ez pl. tök jó konfliktus volt, a kiscsaj nem tudta kezelni, sírva fakadt. Pedig szerintem nem voltam bunkó, csak tárgyilagos...
További ajánlott fórumok:
- 20 éves csajok klubja, divat, szépség, kozmetika...
- Miért van ilyen sok konfliktus, veszekedés és személyeskedés a Hoxán?
- Nyílt kommunikáció, őszinteség, konfliktusok kezelése
- Mennyi pénzt adnátok egy komplett nagy kezelésért egy kisebb falu kozmetikájában?
- Hatásos kozmetikai kezelések - írj ha találtál ilyet!
- Minden kis dolognak tudok örülni. Pl. kozmetikai kezelések...