Konditerembe milyen időközőnként hatásos járni? (tudásbázis)
Én izmot nem építek, csak erősítek. Izomtömegem megvan, csak nem volt használatban, így gyenge:)
Az aerob viszont minden nap hasznos.
Nagylabdán tornázom. a futással meg sem próbálkoztam! Ha ugrálós gyakorlatok vannak, akkor csak lábujjhegyre állva"utánzom" a többieket:)
Eddig heti 1x voltam a teremben, jövő héttől duplázom az edzések számát. Nagyon visszafogtam az evést is.
szerintem ekkora túlsúllyal ne kezdj el futni, főleg ne külső segítség nélkül, mert tönkrevágod az ízületeid. ugyanez igaz az ugrálós gyakorlatokra is.
fogyni elsősorban a diétától fogsz, a mozgással azt tudod elérni, hogy fejlődnek az izmaid és gyorsabb lesz az anyagcseréd. valamint nyilván egy kis kalóriát is elégetsz, ami szintén a fogyást segíti.
én a helyedben konditerembe járnék, az a leghatékonyabb. ha kb 3x személyi edzővel edzel, az összeállít számodra egy programot, megmutatja azok helyes végrehajtását. utána már csak a saját szorgalmadon múlik, hogy mennyire csinálod. de minimum heti 3x menj, hogy hatása is legyen.
Volt 3 császárom. És voltam 134 kg is. 4 hete 127-ről kezdtem az életmódváltást, most 120 körül vagyok. Holnap lenne az aktuális méreckedés, de orvoshoz kell mennem...
Sokat sétálok, 3-6-9 km, attól függ, hogy hányszor kell elmennem az iskoláig meg vissza. És szoktam a tempón is változtatgatni. Az ugrálós tornagyakorlatokat sem tudom megcsinálni.
Akkor laza kocogás, séta üzemmódban kezdd el és folyamatosan erősíts a tempón meg a távon!
Ha meg abszolút nem bírod a futást, akkor elipszis!
Heti öt!
Hasadat, meg a csípőzsírt csak futással hagyod el!
:-)
Sok sikert!
Otthon nem tudsz tornázni?
Vagy te is az a típus vagy, akinek szüksége van külső segítségre?
Nekem a közös torna vált be, de itthon is tornázom. De így könnyebben elnagyolom a dolgot és csak néhány gyakorlatot csinálok, ha nincs kedvem egy teljes edzésre. Nekem a combom, fenekem a legvészesebb. És van egy " kis" hasam is:)
Attól függ, hogy mit akarsz elérni:)
Én a jövő héttől heti 2x megyek. De nem kondigépekre, hanem tornára.
További ajánlott fórumok:
- Akik konditerembe járnak, és fogyni szeretnének!
- Fogyás konditeremben
- Milyen időközönként mostok?
- Anyukák akik konditerembe járnak vagy szeretnének járni Veszprém és környékén
- Akik 50% rehabra vannak leszázalékolva, azoknak mennyi időközönként kell járni a munkanélkülibe?
- Csoportban jobb, lányok nem edzünk a konditeremben együtt? (Budapest-Székesfehérvár vonzáskörzete) Egyedül nincs kedvem járni.