Kompetenciamérés (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Kompetenciamérés (Jó tudni!)
6. Hoxa (válaszként erre: 5. - Kacsahercegno)
ma 14:24
Soha nagyobb gondod ne legyen. Lecseréltem, csak a kedvedért.
ma 13:44
Ezek az AI generált borítóképek a cikkekhez egyre rosszabbak, nincs egy ingyenesen hozzáférhető oldal, ahonnan stockfotókat lehetne szerezni hozzájuk? Értem hogy így nem kell kreditelni a szerzőt, és egyszerűbb, de lehoz az életről.
4. boldogzokni (válaszként erre: 3. - Papája)
ma 11:03
Szerintem te nem erről beszélsz, mert ezt mindenkinek meg kell írnia az osztályból, nincs válogatás.
3. papája
ma 10:46
Ez akkor lenne valóban értékes, ha mindegyik tanuló megírná. Tapasztalatom az, hogy kiválasztják azokat a gyerekeket, akik képesek megfelelni a felmérésen és őket küldik.
2. boldogzokni
ma 09:59
Nem hülyeség ez, kell egy széles mérés, hogy következtetéseket tudjanak levonni.
Megmondom őszintén, szülőként nem túl sokszor néztem utána az eredményeknek. Adnak egy hivatkozási kódot egy papírfecnin, de nem azonnal lesz meg az eredmény, hanem - ha jól emlékszem - hónapok múlva. Addigra meg elfelejti az ember, pláne ha a papírfecnit is elveszíti.
ma 09:35
Az országos kompetenciamérés Magyarországon egy rendszeres felmérés, amely célja a diákok alapvető készségeinek (matematikai és szövegértési kompetenciák) mérése, továbbá hogy értékelje az oktatási rendszer hatékonyságát és a diákok tudásának szintjét. Jelenleg a 6., 8. és 10. évfolyamos tanulók szövegértési képességét és a matematikai eszköztudását vizsgálja.
Ugrás a teljes írásra: Kompetenciamérés
Ugrás a teljes írásra: Kompetenciamérés