Kolly bikini body program (beszélgetés)
fogyás: több kalóriát égess el,mint amennyir beviszel.
Ingyen tanács csak Neked,nem kérek érte semmit.
Gugli barátnőnk
Fitneszszőnyeg 3000 ft
Fitneszmelltartó 5000 ft
Súlyzónak jó akár két 1,5 literes Teodóra. Ennyi.
Szia!
Nekem nem nyílik meg jól a link, el tudnád nekem küldeni?
Köszi
A bikini body guide, avagy program egy bizonyos Kayla Itsines nevű ausztrál fitnesz edző lánytól ered, aki szintén egy komplett fitness+diéta rendszert árul. Rengeteg gyakorlatot az IG-n is megoszt. Van sok ilyen volt/ilyen lett kép is ott, viszont megosztja a képen látható személy IG címét, amivel így sokkal hihetőbbé válik a történet. Plusz, szerintem jobban átlátható, hogy mit kapsz ott a pénzedért.
Nekem a weboldal és az IG alapján inkább ez a Kolly fitnesz egy fitnesz étel forgalmazó cégnek tűnik, mint egy valódi életmód tanácsadónak. Nekem nem sok bizalmam lenne hozzá.
A cég által forgalmazott terméket nem ismerem, de megnézve az árakat biztosan nem költenék erre.
Azt a 20 ezret inkább arra fordítanám, hogy az étrendemet átállítva minőségi kaját vásároljak.
Nem készételt!
Kicsit olvastam, kerestem. Itt a füzet elérhető - regisztráció után:
Valamikor csináltam a Turbó Diétát, de semmit nem ért. Csak nagyon éhes voltam tőle.:)
Nem hiszek ezekben.
Abban hiszek, hogy olyan kaját kell enni ami elég kalóriát, ásványi anyagot és vitaminokat tartalmaz.
Egy ideig a kalóriabázist vezettem.
Aztán rákattantam a saláta + sülthús (de nem sertés) vagy hal étrendre. Mellette nasizhatok és ihatok (mértékkel). Sosem vagyok éhes.
Márciustól májusig fogytam 10 kg-ot. Nyáron bejártam dolgozni, voltak közös étkezések. Szeptember óta újból itthonról dolgozom és a környezetem szerint sokat fogytam-e nem mértem magam még.
BOCs! Csak a számot néztem, hogy ennyi ezer, azt nem.
Visszavontam!
Főtevékenység
4791 Csomagküldő, internetes kiskereskedelem
Alapítás éve*
2018
Nettó árbevétel**
50 456 ezer Ft (2019. évi adatok)
Az oldalon látható élelmiszerek elég drágák, nem?
A képzettségei is elég érdekesek. Sehol nem nevezi meg az iskolát vagy a tanfolyamot, amit elvégzett.
24 évesen lehet zseni is, lehet nagyon lelkes is, de sok tapasztalata nem lehet.
Mindettől még lehet,hogy jól eltalálja a dolgokat, azt látom, hogy az árképzés már megy neki. Én kíváncsi lennék a komplex program árára is.
További ajánlott fórumok:
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Béres Alexandra: Súlykontroll program
- Külföldi, magyar fesztiválok, rendezvények, látnivalók, programok, érdekességek városokban és falvakban ABC sorrendben
- Nekem a Balaton a Riviéra.../települések, programok, látnivalók /
- LifeTilt Program tapasztalatok
- Forever Clean and Lean C9 program tapasztalatok