Köldöksérv műtétre készülök 2. szülés után (beszélgetés)
Szia.
Hát az jó lenne ha ilyen gyors lenne, de valahol olvastam h ha a hasizom is szétnyílik hálót raknak be ami fogalmam sincs h hogy is működhet.
És egyébként ilyen pici korban h alakul ki, vagy így született a fiacskád!
Sziasztok mindenkinek.
Voltam nemrég hasi ultrahangon, mert ágyék tályékon fáj néha ha megeröltetem magam, így megnézettem nem-e ágyék sérven van.
Az nincs viszont kiderült hogy elég durva köldök sérvem van amit minél hamarabb meg kell műteni.
Tudtam h van de számomra egy kb 1 cm sérv volt magam előtt, mivel ha a ködökömet megnyomtam kb ennyit éreztem.
Felvilágosított a doki h amikor hasizomból fel akarok ülni és végig a hasizmom vonalában kidomborodik az is a sérv része.
Ez a hasamon hosszában értendő, annak hála h vékony vagyok és a hasizmom is szét van teljesen nyílva jó két unnyi szélességben.
Olyanokat szeretnék keresni aki hasonló cipőben evez, vagy esetleg már túlvan a műtéten.
Hasizmozni teljesen tilos mert kizáródhat a bél és akkor sos műtét.
Segítségeteket infótokat előre is köszönöm!!!
További ajánlott fórumok:
- Természetes szülésre készülök. Milyen teákat, vagy homeós szerket szerezzek be, hogy megkönnyítsem a szülésemet?
- Szülés utáni korrekciós műtétre kellene mennem, hol csinálnak ilyet?
- Laparoszkópiás műtétre készülök, le kell hozzá szedetnem a műkörmömet?
- Van -e olyan kórház Bp-en, ahová babával be lehet feküdni?Mütétre készülök és szoptatom a lányom.
- Pest megyei Flór Ferenc kórházban műtöttek valakit közületek? Epekőműtétre készülök....
- Mellműtétre készülök. dr.Traub Alfrédról tudnátok mesélni?