Klion-D milyen hüvelyi problémára való? (tudásbázis)
de soha nem ir fel semmi jót.Egyszerűen beleuntam,hogy összeszámolva iszonyat sok pénzt gombolt le,a nagy semmiért.
Mindegy,megyek és megkérdezem ma a patikában.
én a Klionhoz kaptam egy Supplin nevű bogyit is 2x1-et kellett megenni belőle
ja, és másképp kell védekezni a használatuk/szedésük alatt
akkor szerintetek vehetek egyet???
Szedek fogamzásgátlót,annak ahatását gyengítheti?
Szexuális életet gondolom nem lehet élni a kezelés alatt?
na, gugliztam neked:
A hüvelyfertőzés tünetei: Viszketés érzése a hüvelyben (vagina) vagy a külső nemi szerven (vulva), a hüvelyfolyás fokozódása, színének és sűrűségének megváltozása, hüvelyfolyás tiszta szürke vagy sárgászöld váladékkal, halszagú vagy kellemetlen illattal, vizelési fájdalom, fájdalom közösülés során.
A szürkés, halszagú folyás esetén, legtöbbször kevert, tehát többféle baktérium okozta hüvelygyulladásra kell gondolni. A fertőzés nem csak szexualis úton jöhet létre. Kezelésére a clindamycin (Dalacin) tartalmú hüvelykrém vagy tabletta a legalkalmasabb, ezt metronidazollal (Klion) egészíthetjük ki.
A Trichomonas vaginalis, egy ostoros egysejtű, mely nemi érintkezéssel terjed. Viszketéssel járó, zöldes- sárga, habos, bűzös folyás esetén kell rá gondolni. Friss hüvelykenet mikroszkópos vizsgálatával gyorsan diagnosztizálható. Kezelése metronidazollal (Klion tabletta és kúp, Supplin tabl.) történik. Minden esetben a partner is kezelendő.
Az élesztőgomba, a Candida albicans, az emberi szájnak, bélnek, hüvelynek, sőt a bőrnek is állandó lakója. Komoly, egész szervezetre kiterjedő betegséget csak leromlott immunrendszerű, például HIV (human immundeficientia vírus) fertőzött, vagy intenzív osztályon kezelt betegnél okoz.
További ajánlott fórumok:
- Merevedési problémára segít egy új kapcsolat?
- Ha felajánlanák neked, hogy a nyilvánosságon keresztül megoldást találsz a régóta húzódó családi problémára elvállalnád?
- Hogy lehet dűlőre jutni olyan emberrel, aki egyáltalán nem akar problémáról beszélni?
- Milyen problémára utal, ha futás közben zsibbad a jobb kezem? Futópadon kezdett el zsibbadni, pedig nem erőltettem meg magam
- Évek óta tartó térdfájdalomra/ízületi problémára tudtok ajánlani krémet/gyógyászati eszközt?
- Fogyózom és sokszor remegés fog el, a bio króm jó lehet erre a problémára?