Fogyózom és sokszor remegés fog el, a bio króm jó lehet erre a problémára? (tudásbázis)
Csináltass egy terheléses cukorvizsgálatot! Nem biztos, hogy a diétád túl erős, lehet, hogy valamilyen inzulin problémád van, ami évekig lappangna, mire kiderülne, így viszont megtudod, és tudsz rá figyelni.
Hidd el, érdemes rászánni magad!
Ez a reggelije, nem? :)
Foruminditonak: Kellene egy kaloria bevitel kalkulator vagy vmi...nem mindenkinek ugyanannyi, es akkor inditanak a kajaval, plusz a mozgas :)
Sok sikert!
Orvos látott, kivizsgált mielőtt hozzáfogtál a diétának? Megbeszélted vele, hogy milyen hatással lehet ez a szervezetedre?
Úgy felborulhat a szervezeted egyensúlya, hogy komoly betegséget is összeszedhetsz ezáltal.
Egyél mindenből, csak keveset!
Ne akkor kezd el enni, mikor már kopognak a szemeid az éhségtől, mert akkor túleszed magad!
Inkább kétóránként harapj 2-3-at, hogy ne éhezz!
akkor nagyon rossz módszerrel fogyózol
nem szabad, hogy diéta esetén remegés fogjo el
Egésznap csak ennyit eszel? Az rettenetesen kevés... Azért remegsz, mert leesik a cukrod, meg lehet kevés folyadékot viszel be.
Tanácsolom, többször egyél keveset, de nulla nasi, cukor minimális, kerüld a lisztből készült ételeket, és növeld a fehérje bevitelt.
Nem szabad kizsigerelni a szervezeted, mert akkor raktározó módba kapcsol és nem fogysz hanem raktározik a szervezet, többször kevesebbet, de tiszta ételeket.
Fehérje italok, csirke, pulyka mell, hal, tojás, kevés rizs, kevés krumpli, a gyümölcsöket hagyd, a zöldségeket helyezd előnybe. Én nekem ez mindig bejött. A sikeres fogyás leginkább az étkezésen múlik, nem a mozgáson. De ha teheted sportolj mellé, de ne minimál kajálással mert akkor az izmot veszted el, nem a zsírt..
Ez az egész napi kalória beviteled?
Mennyit szeretnél fogyni?
(nem azt kérdezem mennyi vagy, tudom, az magánügy)
Én arra gondolok, hogy a cukroddal van valami gubanc.
Valószínű leesik. Meg kellene ilyenkor mérni, hogy mennyi.
Lehet rejtett cukor beteg voltál, a szervezeted nagyobb energia bevitelhez szokott és most éhezik".
Előtte nem volt gond a cukroddal?
További ajánlott fórumok:
- Merevedési problémára segít egy új kapcsolat?
- Ha felajánlanák neked, hogy a nyilvánosságon keresztül megoldást találsz a régóta húzódó családi problémára elvállalnád?
- Hogy lehet dűlőre jutni olyan emberrel, aki egyáltalán nem akar problémáról beszélni?
- Milyen problémára utal, ha futás közben zsibbad a jobb kezem? Futópadon kezdett el zsibbadni, pedig nem erőltettem meg magam
- Évek óta tartó térdfájdalomra/ízületi problémára tudtok ajánlani krémet/gyógyászati eszközt?
- Melyik orvost ajánlanád az alábbi problémára?