46 évesen kezdett elhúzódni a mensesem. Először 2 havonta, majd 3 havonta aztán 4 havonta jelentkezett. Spirálom volt tehát nem kellett izgulni miatta. 48 évesen vetettem le és utána már teljesen el is múlt. 62 éves vagyok és azóta sem jelentkezett. Viszont erős hőhullámaim voltak...secc-pecc leizzadtam, majd a másik percben meg elmúlt. 1-2 évig folyamatos volt a hőhullám.
Amikor a spirál lekerült, azért védekeztem hüvely kúppal, és eleinte teszteltem elég sokat. Biztos ami biztos alapon.
Nagymamámnak és anyukámnak egyszer csak elmúlt 42 évesen. Mamának voltak tünetei, Anyának semmi. Én 49 vagyok és ömlik a vérem rendszeresen. Már nagyon elegem van.
Velem 3 évig szórakozott. 43 éves koromban kezdődött az orvos szerint is korán. De megszenvedtem vele, hőhullámok, hízás meg minden amit csak el lehet képzelni.
Szomszédasszonyomnak is hirtelen múlt el. Úgy emlékszem, talán 50 volt. Nem követte se hőhullám, se hízás, se semmi, úgy irigylem ahogy csak bírom!😀 Ő se akarta elhinni hogy ilyen könnyen megússza, a táskájában mindig nagy csomagot hordott még legalább 1 évig. Mert hallottunk olyat akit néhány hónap után elöntött.
Sziasztok nem.ertem eza forum nem a csaldi potlek utalasarol szol ? miert kel itt megbeszelni a sajat magan es csaladi problemakat . en szemelyszerint nem vagyok ra kivancsi ..es megis kenytelen vagyok elolvasni amit itt irkaltok abba a tudtaba hogy valami ertelmes infot irtok az utalasrol .. most komolyan ? kit erdekel hogy itt ocsmaroljatok egymast nincs jobb dolgotok itt okoskodik egyik masik es palcat torni egynas feje follott ??? a lenyeg meg elmarad .. tisztelett a kivetelnek