Klaipeda saláta (10.40 mg koleszterin)Update 1 recept


1 kg káposzta 0,5 kg sárgarépa 2 doboz joghurt 1 tubus majonéz 1 csokor kapor 1 csokor petrezselyemzöld 1 evőkanál só
apróra vágott kaprot, petrezselyemzöldet. Frissen őrölt borssal tálaláskor szórom meg.
A Klaipeda saláta (10.40 mg koleszterin)Update 1 elkészítési módja:
Lereszelem a káposztát és a sárgarépát. Egy evőkanál sóval megszórom, kicsit állni hagyom. Később jól kinyomkodom a lereszelt zöldségeket és az előre elkészített mártásba forgatom. Mártás: Elkeverem a majonézt a joghurttal (esetleg kefirrel) és beleszórom az
Koleszterin csökkentő étel
Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei
A receptet beküldte: anett59, 2008. jan. 8. 12:32
A klaipeda saláta (10.40 mg koleszterin)update 1 elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.