Kistesó projekt indul. :) 2021-2022 (beszélgetés)
Második baba,van már egy kisfiam,aki júniusban múlt 2 éves 😊.Szóval pont 2 és fél év lesz köztük,még az is lehet,hogy napra pontosan,ha kicsit előbb érkezne a pici.De nekem tetszene ez a december 31. valamiért 😊.
Nálad hányadik baba lesz?
Meglett az eredmény. Egész bíztató! 😊 Down-kór 1:11232 a többi meg 1:50ezer
Hogy sokkal jobb arány nem lehetett volna már a korom miatt se. De ez így azért jó! Remélem valóban minden rendben lesz. ☺️
Nekünk például a combcsont volt az,ami mindig nagyon magas érték volt,de nem aggódtunk,mert mindketten elég magasak vagyunk (a férjem 195 cm én 173 cm),úgyhogy nálunk ez genetika.Most nagyon kíváncsi leszek,mi a helyzet a mostani babával.
Szorítok,hogy jó értéket kapjatok.De így,hogy határon belül van ennyivel,talán tényleg nincs gond 😊.Akkor biztos szólt volna az orvos is.
Doki nem mondta hogy lenne gond. Mindent rendben talált. Magánban voltunk vidéken, eredmény remélem napokon belül meglesz. Úgy tervezem, ha 1000 alatti lesz az arány akkor megyek Nifty tesztre is. (Amúgy nem 2,4 hanem 2,3 lett.)
Amit kicsit furcsálok, hogy a combcsontot nem mérte le, csak megnézte.
Ó, remélem, hogy minden rendben lesz! Sok baba született 3 feletti tarkóredővel is egészségesen. Az én kicsimnek kereken 2,0 mértek.
Még így is benne vagytok a 2,5 alatti értékben. Szorítok, hogy minden rendben legyen a vérvétel alapján!❤️
A többi érték rendben van?
Mikorra lesz meg az eredmény?
Én most megnéztem kíváncsiságból a kisfiamét,neki 2,04 volt.Majd most megkérdezem az orvost,hogy náluk mi a határérték.Annak idején nem kérdeztem,mert nem volt semmi gond,a papíron meg nem volt rajta.
Fogtok még valamilyen másik tesztet is csináltatni?
Természetes, hogy vágysz egy kislányra is. Mi is bíztunk benne, de nagyon örülünk így is! Nálunk sem lesz több baba, a korom végett sem, meg nem is akarunk többet. ☺️
Most pontosan megnéztem, hogy mikor lett eredmény és 8 munkanap volt. :) Nekünk is volt több lehetőségünk, de a doki ajánlotta ezt, én meg bízok benne, így ide esett a választás. 😉 Ahogy átnéztem, a Nifty szűri a legtöbb dolgot. :)
Mi eleve csak NIPT teszteket néztünk, mert a korom miatt a többi rossz lett volna és feleslegesen idegeskednék.
Szia!Gratulálok 😊💙!
Én is nagyon várom már,hogy megtudjuk a nemét,mi jövő kedden megyünk a 12. heti uh-ra 😊.Nekem is ez az utolsó esély,hogy lányos anyuka is legyek,mert mi sem szeretnénk több gyermeket,de nyilván ha kisfiam lesz,őt is ugyanúgy fogom szeretni 😊.
Én is a Nifty teszten gondolkodok most,4 fajtáról kaptam prospektust,de az a legszimpibb.Azt megkérdezhetem,hogy mennyi idő múlva volt eredmény?
Úgy örülök, hogy minden rendben!☺️
Majd megtudjátok! A 12. uh-n nekünk sem látszódott a fütyi, a Nifty alapján tudtuk meg. :)
Persze, hogy az a lényeg. 🙈 Örülünk annak, hogy újra babázhatunk!
Hogy rohan az idő! 😊 Én ma voltam a 12 hetes kombinált uh-n (12+6) Minden rendben, de a nemét nem tudtuk meg még tippre se. 🙃
Van aki sose lesz fiús van aki lányos. Ez már csak ilyen. 😊 A lényeg az egészség. ☺️
Sziasztok! Már a 16. hétben járok és kicsi fiunk lesz! :)
Azt már sosem fogom megtudni, hogy milyen lányos anyának lenni, de így is nagyon örülünk. :)
Sziasztok!Megvolt ma az első uh-nk,szerencsére minden rendben eddig,volt látható szívműködés is,bár hallani még nem lehetett,majd a következő vizsgálaton 2 hét múlva ☺️.A méretei alapján is akkora,amekkorának számoltam,5 hét 6 napos ☺️.
A nem jó hír,hogy lehet,hogy lágyéksérvem van,ezt majd meg fogom nézetni egy sebésszel,akit a nőgyógyászom ajánl.Ez nagyon aggaszt most 🙁.Jó lenne,ha nem kéne terhesen műteni.
Meg a saját dokim nem tudja megcsinálni a 12. heti uh-t,mert szabin lesznek,úgyhogy kereshetek mást.Remélem,hogy a kórházban a főorvoshoz kapok majd időpontot,szerintem ő nem rossz,nála szültem.