Kismamaruhák (beszélgetés)
Próbáld fel mindkettőt és nézd meg mennyire nyúlik a 44-es a pocakodnál.
Arra számítani, hogy nem fogsz hízni butaság és a baba is az utolsó 1-2 hónapban nő sokat.
Sziasztok!
Szeretném a véleményeteket kérni.
Eddig 44-es nadrágot hordtam, most vagyok a 18. hétben és kinőttem a rendes nadrágjaimat. Szerintetek ha 44-es kismama nadrágot veszek és nem hízok semmit (ez a terv, mivel súlyfeleslegem van és nem kellene híznom), akkor elég lehet a 44-es kismama nadrág és az majd szépen nyúlik a pocakomnál ahogy nő, vagy inkább 46-ost vegyek hogy a végéig kitartson? Köszönöm a válaszokat!
Sziasztok!
Mint újdonsült kismama most szembesültem azzal hogy kismamaruhàt jó áron nagyon nehéz kapni. A turikba ha épenséggel szerencséd van kifogsz egy kèt darabot, de erre nagyon minimális az esélyed.
Érdeklődnék, hogy mit szólnátok ahhoz hogy Amerikából gyártótól tudnék szerezni kismamaruhát átlag 4.000,- környékén. Ez nektek megérné vagy még ez is nagyon drága? Én amit talàltam magamra a legolcsóbb 6.000,- volt és ez is eléggé megcsonkította a pénztárcánkat....
Dokszygabi
Bár kissé kihalt ez a fórum, de ajánlom mindenki figyelmébe :)
Minőségi és divatos kismama ruhák:
Szia!
Tudsz képet feltenni és árat is írni?
Köszi
Barátnőmmel a 2ker. lövőház utcában vettem b. boom kismamadivat, van webáruházuk is.
Nagyon jó minőségűek, és rendkívül csinos darabok, amik közül sokat terhesség után is lehet hordani!Érdemes körülnézni.
Sziasztok!
Na most a fogós kérdés :)
Engem a nagyméretű kismamarucik érdekelnek, persze könnyű annak, aki 38-as 40-es mérettel rohangál...hol lehet mondjuk 48-50-es méretű rucit venni???
Szia Mágika75!
Én is megnéztem a Tóth Györgyné oldalát és tetszett. Viszont nem találtam meg az elérhetőségét. Meg tudnád mondani hol van az üzlete? Köszönöm.
Bp, II. Lövőház utca, van 3 egymáshoz igen közel - Elég drágák :-(
Készítő: www.tothgyorgyne.hu - NAGYON OLCSÓ!!! - Én az összes ruhámat nála vettem: 2 téli naci + 2 nyári naci + 5 pólo/blúz + 1 pulcsi + 2 farmer ruha + 1 nyári ruha = max.30.000,- Nagyon jó minőségüek, jól összeválogatható színek! Egész nyáron felváltva hordtam a 2 nadrágot és még csak meg sem látszódik rajtuk. És nagyon kedves a hölgy!
Varratni is érdemes, olyan lesz mint elképzelted.
Nem érdemes sok ruhát venni, mert kb. 4 hónapig hordod. Mikor már nem jók a régi ruhák.
Én pl. a Corában is látok mindig kismamarucikat. Nem ócskáságok. Pamut és ez fontos. És szerintem az áruk sem rossz.
Pl. a sógornőm turiban vette. Nem látni rajtuk, hogy használt. Másrészt meg az ember csak terhesség alatt hordja, szóval felesleges több 10 ezret kiadni értük...
Sziasztok!
A C&a-t én is ajánlom, és a Kenguru bababoltokban is van néhány kismama ruha.
sziasztok.
Én a Teréz krt-on vettem nacit./oktogon, aradi u.-nál, török büfénél/
nagyon kényelmes, elfogadható áron
érdemes benézni, és időt szánni rá...
Mármint Budapesten?
Én a C&A-ban láttam aranyos kismama holmikat.
A Sote I-es női klinika utcájában van 3 különböző bolt, ha jól emlékszem.
Online venni lehet különböző árveréses oldalakon, illetve érdemes szétnézni apróhirdető oldalakon, mert sokan eladják néhányszor viselt ruháikat a terhesség után olcsóbban.
További ajánlott fórumok:
- Kismama nadrág, kismamaruha
- Hol lehet Budapesten jó minőségű, de nem túl drága kismamaruhákat venni?
- Győrben melyik üzletben lehet kapni kismamaruhát?
- Second hand kismamaruhák egy budapesti lakásboltban
- Hol lehet klassz kismamaruhákat beszerezni, lehetőleg olyan helyen, ahol nagyobb méretek is vannak?
- Hol tudnék kismamaruhát venni az esküvőmre?