Kismamaruha szabásmintát keresek, hol találhatnék? (beszélgetés)
Köszi a tippeket, ha jól emlékszem, akkor a 2010/6-ost találtam meg (egyelőre), és mentem is a textilboltba - jól bevásároltam, vagy három nadrágra, szoknyára és pár tunikára való anyagot :) Már csak idő kell, hogy összedobjam a kényelmes kis ruhákat.
Köszi még egyszer a konkrét számokat, a másik kettőt még megpróbálom fellelni otthon :)
Tesz-vesz és társai: az a baj, hogy én kicsit finnyás vagyok e téren :) Szóval szeretek kicsit egyedibben öltözködni, de mégis elegánsan (munkahely miatt pláne), úgyhogy a boltokban kapható és emiatt a teszen és vaterán árusított ruhák nem igazán felelnek meg. De ha még a C&A kínálatát is végignézve is csak azt mondhatom, hogy mindenhol ugyanaz: fekete nadrág, farmernadrág, béna mintás felsők, még a Brendonban talán van egy-két szép darab, de azok meg olyan drágák, hogy kb. negyedannyiból megvannak, ha az ember maga varrja őket otthon.
Vagy még annyi sem :)
És akkor tuti nem szalad veled szembe ugyanaz a ruhadarab az utcán.
Köszönöm!!! Az szerintem meg kell legyen... megnézem otthon majd.
Valamelyik kismama újságban is szoktak állítólag lenni szabásminták. Valakinek van tapasztalata ezekkel kapcsolatban? Milyenek a ruhák, jók-e a szabásminták stb.
Sziasztok!
Mivel botrányos a kismamaruha választék - vagy nincs, vagy van horror áron, ezért varrni szeretnék nadrágokat, szoknyákat, tunikákat stb. Van otthon néhány Burda újság is, de nem találok bennük pocakosoknak valókat, pedig kell, legyen valamelyikben ilyen is (egy másik fórumban olvastam, hogy a 2006/8-as számban például volt pár féle).
Tud bárki segíteni? Melyik számban keressem esetleg, vagy van-e valami jó lelőhelyetek, ahol találok szabásmintákat? Munkába járós ruhákra lenne főleg szükségem, de mindenféle ötletet szívesen veszek.
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Négy éve végeztem el a főiskolát, azóta keresek tanítói munkát. Miféle pluszt kellene még nyújtanom, amivel találhatnék is?
- Babzsák fotel készítés, Szabásmintát keresek!!!
- Segitsetek nekem! Autó szabásmintát keresek.. maradt anyagom Manó függönyéből, verdás és találtam szivacsot is, de nem megy a kiszabás.
- Kisfiam kedvenc meséje a Madagaszkár. Benne szereplő mese figurákat keresek, hol találhatnék ilyet?
- Sziasztok!Van köztetek valaki aki tud nekem Micimackó és csapatáról szabásmintát készíteni?Vagy hol találhatnék olyat?Köszönöm a segítséget
- Székszoknya szabásmintát keresek! Tud valaki segíteni?