Kislányomnak eldugult az orra, lehet, hogy kezdődő nátha. Mivel tudok neki segíteni? (tudásbázis kérdés)
Köszi, hogy mondod, odafigyelek rá!
Köszönjük Lilien nevében is :))
Egyébként ugyanolyan virgonc mint szokott lenni, úgyhogy szerintem gyorsan rendbe fog jönni.
Szia!
Arra figyelj, hogy a homeos gyógyszereket nem szabad erős illatú, mentolos krémekkel, stb. együtt használni, mert mellékhatása lehet, ami miatt csökken a gyógyszer hatása + erős nyálfolyás is felléphet.
Szerintem a ocs.-nak is rajta van a tájékoztatóján, de azért nézd meg.
További jobbulás Liliennek.
Köszi Dorka!
Szerencsére csak kétszer ébredtünk éjjel, aztán 3-tól fél 10-ig aludt Lilien. Éjszaka többször kentem az orra alá mentolos kenőcsöt, lehet az is segített az orrát szabaddá tenni.
Ma meg folyamatosan folyik az orra, de szerencsére eddig nem lázasodott be.
Szegénykém!
Akkor csak porszívózzátok!
Az osc. is nagyon jó., azt fel szktm oldani, mert túl sok apró bogyó. Jobbulást.
Milyen volt az éjszaka? Sokszor ébredtetek?
Köszi. Nálunk pont ez a helyzet, nem kap levegőt. Az előbb is sírva riadt fel. Sterimal+orrszívás, és most alszik, csak nem tudom meddig. Rengeteg váladék jön neki:((
Ma vettem oscillococcinum-ot.
Nálunk is a tengervizes orrspray vált be, még én is azt szoktam használni.
Nem tudom, mennyire ismered ezeket, de én a lányomnak szükség esetén szoktam adni homeopátiás szereket. Náthára a Coryzaliat. Ha elmúlt fél éves, akkor már el fogja tudni szopogatni.
Orrszívást csak akkor szoktam alkalmazni, ha már annyira eldugul, hogy nem kap rendesen levegőt, szortyog és szopni sem tud. Amíg a tengervizes orrspray megszüntetei teljesen a tüneteket, addig csak azt.
Én csak azt tudom ajánlani, hogy minél többet szívd ki orrszívóval a váladékot. Mert arcüreg gyulladást is kaphat, ha felhalmozódik a váladék.
Én sem hagynám, hogy bedugult orral kínlódjon!
Nehéz és komplikált a kérdés.
Gyerekorvos megkérdezésére már gondoltál????????
Egyébként ilyen esetekben legfeljebb a PORszívózást merem bátran ajánlani.
Kislányom 8 hónapos. Hajnalban arra ébredtünk, hogy eldugult az orra. Orrszívóztuk, de akkor meg annyira sírt, hogy attól is termelődött az orrában váladék.
Kezdődő nátha esetén mit lehet neki adni, hogy enyhítsem a szenvedését és segítsem a gyógyulását?
További ajánlott fórumok:
- Csak gyerekpszichológus tudna segíteni? 4 és fél éves kislányom szándékosan visszatartja a székletét...
- 3 éves kislányomnak elhúzódó, nyákos hasmenése van. Két kezelésen van túl, de még mindig nincs rendben. Tudnátok segíteni valamivel?
- Elsős kislányomnak keresek feladatlapokat, tud valaki segíteni?
- Húzható százlábút keresek kislányomnak, olyat, aminek a lábai is mozognak miközben húzza.Tud valaki segíteni?
- Kislányom a minap összehányta az egyik fotelomat. Tudna valaki segíteni, hogy mivel tüntessem el a szagot? Mosószeres vízzel már próbáltam.
- Tudnátok nekem abban segíteni, hogy Kecskeméten hol tudnék a 6 hónapos kislányomnak fülbevalót belövetni biztonságosan?