Elsős kislányomnak keresek feladatlapokat, tud valaki segíteni? (tudásbázis kérdés)
Te gyakorlatban teszed vagy csak mondod?
Képzeld, leültem, csináltuk és úőy érzetem kifogytam az ötletekből, ezért keresnék olyanokat készen, amikkel időt spórolok. Gyakorló pedagógusként pontosan tudom, hogy milyen nehéz bizonyos dolgok gyakorlásához megfelelő feladatokat kitalálni. Mennyi mindenre kell figyelni ahhoz, hogy csak az legyen benne, ami szükséges, de az gyakoroltatás szintjén és ne legyen benne olyan rész, amit még nem tud, nem ért, nem szükséges.
Nyilván nem a 18-5=13 - kitalálása okoz gondot, hanem az, hogy ezt változatosan, gondolkodásra késztetve kérdezzem meg.
Szia!
A Tappancs című gyermek feladatfüzet jó lehet, az én kislányom most másodikos és mi mindig abból gyakoroltunk tavaly. Emellett tanítónénink is adott külön feladatlapokat, sztem kérheted az ő segítségét is egyes plusz feladatokkal kapcsolatban. De ha elmész egy könyvesboltba, ott is tudnak adni különféle foglalkoztató füzeteket minden tantárgyból, természetesen első osztályosoknak, a lehetőség végtelen. :)
További ajánlott fórumok:
- Csak gyerekpszichológus tudna segíteni? 4 és fél éves kislányom szándékosan visszatartja a székletét...
- 3 éves kislányomnak elhúzódó, nyákos hasmenése van. Két kezelésen van túl, de még mindig nincs rendben. Tudnátok segíteni valamivel?
- Húzható százlábút keresek kislányomnak, olyat, aminek a lábai is mozognak miközben húzza.Tud valaki segíteni?
- Kislányom a minap összehányta az egyik fotelomat. Tudna valaki segíteni, hogy mivel tüntessem el a szagot? Mosószeres vízzel már próbáltam.
- 3. osztályos Mozaikos felmérő feladatlapokban tud valaki segíteni?
- Tudnátok nekem abban segíteni, hogy Kecskeméten hol tudnék a 6 hónapos kislányomnak fülbevalót belövetni biztonságosan?