Kislányom fejlődése (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Kislányom fejlődése
Az én kisfiam 2008.május 7-én született. Mélyen együtt érzek veled, első napjától kezdve le sem tudni venni róla a szememet. Az első éjszaka a kórházban nem is aludtam, csak őt néztem és nem untam meg (nem is fogom). Minden egyes mosoly, ölelés mindent megér, még néha a fogacskák miatti nyűgös napokat is. Mi is elég korán kezdtünk mindent, 11 hónaposan már járt, mára meg már 10 foga van és már egyedül eszik. Ati a bilit nem szereti, de ő is jelez, ha pisilnie kell és kint meglocsolja a virágokat. Az a jó, hogy jó idő volt nyáron, meztelenkedhettek a lurkóink és könnyebb a rászokás a szobatisztaságra. Azért még nem szobatiszta, jövőre fogok próbálkozni wc szűkítővel, hátha azzal jobban összebarátkoznak.
Sok-sok boldogságot és egészséget kívánok továbbra is!
Szia!
Gratulálok a lányotokhoz,és igazad van nagyon.Sok öröm és néha sok fáradtság.Az én lányom 8 hónapos és átélem amiket írsz.5 fog,mászás,kapaszkodva felállás.Egy perc nyugi sincs.De amíg átalussza az éjszakát én nem is bánom,hogy nappal ennyire aktív.
Ugrás a teljes írásra: Kislányom fejlődése
További ajánlott fórumok:
- Melyik nevet adjam a kislányomnak? Nina vagy Ivana?
- 4 éves múlt a kislányom, s ott akar aludni ebéd után az oviban
- Segítség - Kövér a kislányom!
- 3 éves kislányom fél elaludni tegnap óta
- A yorkink kimúlt császározás közben, sajnos új kutyusra nincs pénz, a kislányom nagyon hiányolja mit tehetnénk?
- A párom nem engedi, hogy a szüleimnél legyek a kislányommal 2 napig