Kisfiam 1 éves videója alá keresek szép, romantikus zenét. Ötletek? (beszélgetés)
5. a0c1361e44
2011. szept. 25. 08:27
Szerintem a családi felvételekhez nem kell semmi aláfestő zene. Az úgy jó, ahogy megtörtént, azokkal a hangokkal, zajokkal, stb.
4. Lytta
2011. szept. 24. 22:36
sziasztok!
gondolkoztam én is rajta.
Ákos előadásában felejthetetlenül szép, de a Szinetáros már nem tetszik.
Viszont Ákos ha jól tudom nem egy egész számot énekel, csak azt az 1 perc hosszúságút, az meg rövid.
Lehet, hogy hülyeség, de pl a Szinetárosban nekem nem tetszik, hogy úgy éneklik: amíg élsz. Rossz érzéseket vált ki belőlem akaratlanul is. Amíg élek az más lenne, vagy mint Ákos verziójában: mindig.
3. koko1377
2011. szept. 24. 22:28
Szia!
Nekem a kislányom videóján a Bereczki-Szinetár Szívből szeretni című száma szól.Nekem nagyon tetszik.:)
2. mannalány
2011. szept. 24. 22:27
A szívem vigyáz rád c. szám a Tarzan rajzfilmből, Ákos, vagy Bereczki-Szinetár előadásában, szerintem szép dal:-)
1. Lytta
2011. szept. 24. 22:24
Ha lehet ne legyen túl régi.
Köszi, ha ajánlotok valamit!
További ajánlott fórumok:
- Kedvenc romantikus filmem
- Lányok/nők barátsága. Ez barátság, több lehet barátságnál (de nem romantikus), vagy valójában romantikus kapcsolatban vannak?
- Hölgyem, mennyire romantikus beállítottságú a párod?
- Kisfiam 8. szülinapjára a 8 év fotóiból egy klip összeállítást szeretnék és ahhoz keresek zenét, mit ajánlanátok?
- Milyen zenét ajánlanátok kisfiam születésnapi videójához?
- 6 éves kisfiamnak szeretnék vásárolni Power Drive Tv-re köthető videójátékot. Vannak vélemények, tapasztalatok ezzel kapcsolatban?