Kirándulóhelyek Fejér megyében (beszélgetés)
Tudnátok ajánlani nomád táborozáshoz helyszínt? Fejér és Veszprém megye jöhet számításba.
Ami szükséges: ivóvíz, lehetőleg ne legyen messze a lakott résztől, és jó lenne esetleg egy kisház, présház, ahová vihar esetén be tudnánk húzódni az ifisekkel.
Jatszoter-ugyben nem vagyok annyira kompetens, de ugy remlik, van ilyesmi a Gaja-szurdoknak a fehervarcsurgoi viztarozo fele eso vegenel, mindenesetre a kornyezet nagyon kellemes. Ez egy keritessel elzart terulet, a kapu sztem nem mindig van nyitva, lehet, hogy letran kell bemaszni. A benti resze mar babakocsi-kompatibilis.
Akarhova is mentek, jo kirandulast kivanok, hasznaljatok ki a szep idot!:-)
Köszi a tippeket. Alcsuton a hétvégén még hóvirág ünnep is lesz! Így ha a többiek benne vannak, lehet, hogy oda megyünk.
Bár a lányom játszótér függő, de a környéken csak találunk azt is!
Szia!
Arboretum van Alcsuton es Martonvasaron is (elobbi mar biztosan nyitva), bar a belepok ugy emlekszem nem olcsok. Nekem ugyan nincs gyerekem, de mar egesz kicsi koromtol fogva nagyon szerettem Vargesztesre jarni, a varhoz elmeletileg babakocsit is fel lehet tolni, elotte a piknikezo tisztason lehet sutogetni.
Holnap szerettem volna vinni a családot Pákozdra, de csak április 1-én nyit az arborétum : ((
Valami más ötlet? 6 hós és 7 éves gyerkőccel, babakocsival megközelíthető kirándulóhelyet keresünk.
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatra alapozva ajánlanátok Fejér vagy Tolna, Baranya megyében dolgozó jó pszichiátert?
- Tud valaki valami szép kirándulóhelyet Borsod, vagy Heves megyében?
- Ajánlanátok wellness szállodát Fejér vagy Pest megyében, ami gyerekbarát és van bent is gyerekmedence is?
- Laser soft fogászati kezelés!Tud valaki ilyet Fejér megyében?Esetleg tapasztalatok?
- Tudtok valamilyen munkalehetőséget Fejér vagy Veszprém megyében?
- Milyen jó kirándulóhelyek vannak Békés megyében?