Meg lehet őket már a ruházatukról ismerni. Egy alkalommal kinyitottam az ajtót, ott állnak. Kérdem tőlük: Jehova Tanúi? Széles vigyorral: Igen. Mire én: örvendek, én meg református vagyok! És becsuktam az ajtót az orruk előtt. :))
Például kiviszed a szemetet a ledobóba, és ott fekszik egy ember előtte keresztben a kövön. Vagy ül a lépcsőházban, ajtód előtt, mert finom meleg van... heti háromszor kapsz szívszélhűdést, mert ugye ilyesmire nem számít az ember váratlanul.
Hétvégente rendszeresen végigcsengetik a lakásokat pénzért, ételért. Jóval kényelmesebb, melegben megvan 40 lakás, mint végigjárni a hideg falut.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.