Kínos találkozás, amit nem tudok elkerülni... (beszélgetős fórum)
A volt páromnak amikor elmondtam, egész jól fogadta, ő is és én is megszerettük volna tartani.
Viszont én már soha az életben nem szeretnék újra összejönni vele.
Tegnap a vizsgálat után felhívtam, de "csak a kötelezőket" beszéltük meg, és jobb is így...
Igen, de az anya marad, a srác meg lelépett.
Baba ügyben a leendő nagyi többet ( infot, mindent, valószinüleg többet is fog segiteni ) érdemel, mint a instabil apuka.
Hacsak Minnie603 nem akarja a srácot visszaszerezni, talán most még sikerülne.
Mizujs?
Voltál dokinál?
Én azonnal szakítottam amikor megtudtam van valaki más is, tehát nem arról van szó, hogy több nője van a volt páromnak, és a női bratyiszgatnak egymással és nem bánják, hogy ott a másik....
Amit ti írtok nagyon más szituáció, el sem tudom képzelni, hogyan tudnak úgy élni, hogy tudnak egymásról és nem is zavarja őket.
Én ismertem egy ilyet, nem tudom, mi van vele.
Volt egy barátnője a felesége és a két gyereke mellett. A barátnő ismerte a családot, és nem is akarta elszakítani őket.
Idővel a feleség is megtudta, belenyugodott a helyzetbe, és a barátnő is szült egy gyereket. Össze is jártak.
A pasas számomra érthetetlen volt. Kövérkés, kopaszodó, és repültek rá a csajok. Ha a társaságban kerestem a pasit, tuti ott volt, ahol a lányok csoportosultak, nem látszott ki közülük.
Őt sem Szulejmánnak hívták, de a két "asszonykája" imádta. Nem értem ma sem. :D
Én nem vagyok különösebben kíváncsi. Jobb lett volna jó előre orvoshoz menni, mármint fogamzásgátlási tanácsokért vagy tablettáért, de ez már tanácsnak késő, szemrehányásnak pedig indifferens.
Ha a jó barátnő-anyuka nem szólt, akkor nekem ugyan mi közöm hozzá?
Ebben az esetben feltétlen vidd magaddal anyukád!
De az exet semmiképp!
Őt majd hívd fel telefonon a vizsgálat eredményével (ha lesz értékelhető ereedmény) és beszélj meg vele egy későbbi találkozót
Na mindegy... Úgy látom ez a helyzet csak nekem furcsa.
A terhessége legelején tart, mert még most tesztezett. Megy a nőgyógyászhoz...először.
Szakítottak.
És menni akar vele a férfi.
Most, hogy így összegeztem, még több kérdésem is volna...
Ez a helyzet másoknak ezek szerint természetes.
Az indító kérdésből ez nem derült ki, én pedig nem kerestem utána.
Én nem igényeltem kíséretet, egyedül a férjem kísért el egyszer fogorvoshoz. De ez én vagyok.
Végül, látom, megoldódott, a kispapa vár sorára. :D
Azért jön velem az édesanyám mert ahogy az előbb írták számomra nem csak egy anya, hanem mint egy legjobb barátnő.
Fordulópont az életemben az, hogy gyerekem lesz és ő az akit úgy érzek mindenben mellettem áll és támogat.
Nekem fontos, hogy ott legyen az anyám...
További ajánlott fórumok:
- Felkavaró találkozás egy házas férfival
- Elfelejtett találkozás....
- Az a bizonyos karmikus találkozás - Láthatjuk előre? Lehet rá készülni? Miről ismerjük fel?
- Első találkozáshoz illik-e a virág?
- Hogyan lehet elkerülni, hogy a szomszéd cica átjárjon a kertünkbe?
- 3-4 havonta egyszeri találkozás...külföldi munka miatt.