Kinek van olyan kávéfőzője, amelyik nem oldalkaron habosítja hozzá a tejet, hanem tartályból? milyen márka, mennyibe kerül? (tudásbázis)
kosziiii
esetleg, ha kiprobáltad még azt megirhatnád
AMugy én is néztem pont ezt, de leiras meg kép alapján sem tudtam eldonmteni, h tartályos-e, uh jo h irtal!
De'Longhi EC-9 cappuccino kávéfőző
ez az, ami nekem van. Ha a google-ba beírod a típust, akkor meglátod, hogy néz ki!
az a baj, hogy a linkbe a hoxa tesz valahova egy szünetet, azt ha kiveszed az előző linkből, akkor "beadja"!
erre a megromlásra tényleg nem is gondoltam
de jo h irtatok, na!
Evamaria, nekem valami nem stimmt, mert kiirja h nem találhato. Léci ha még erre jársz, ird már le a tipust. Már ami a delonghi után jon.
nagyon koszi!
koszi, csajok a válaszokat.
éppilyen aggodalmaim vannak.
Nekem volt oldalkaros, de lehet h tul régi tipus, de absz nem habositotta fel a hideg tejet. Lehet kicsi volt a nyomás. Plusz motiválo a lehetoség, h egy gomnyomásra megfoz egy habostejeskávét a gép. DE a tartályossal semmi tapasztalatom, meg ez a tisztitásdolog is tényleg aggaszt.
Jo lenne valakitol hallani h nekem ilyenésilyen van és imádom.
Elhiszem.
Nem tényként közöltem, hisz írtam, hogy szerintem. De ezek szerint tévedtem.
Nyugalom :)
Nekem Saeco Exprelia van, ez olyan, de a drágább kategória. Tapasztalatom, hogy nem jobb a tartályos. Az enyém tartályát nehéz tisztítani a formája miatt, ráadásul amikor a gép kiereszti a gőzt, azt vissza is fújja a tejbe, ami mindig marad a tartály alján. Ettől a tartós tej is megromlik fél nap alatt.
Miért nem szereted az oldalkarost? Nekem olyan volt az előző, imádtam.
A Delonghi, amit ajánlottak kivehető tejtartályos, tehát olyan, amit keresel. Az oldalkaron csak kiereszti a tejet.