Kinek vált be a Clomid/Clostilbegy tabletta? (beszélgetés)
Ma megjött,hát ez van... :(
Tegnap voltunk meddőségi tanácsadáson,ebben a hònapban + 2 különböző tabit irt ki a closti mellé,páromnak megint lesz egy sperma vizsgálata,és ami olyan ciki,peteérés napján és másnapján reggel szeretnünk kell egymást :) utánna uzsgyi a rendelő hogy megnézzék mennyire aktívak párom szerelmi magjai bennem :) ha ez a hónap sem jön össze akkor rásegítenek a dolgokra,a klinikán helyezik fel majd a spermiumokat,de erre ki tudja mennyit kell várnunk...
szia :)
miért írták fel neked? mész uh követésre? én is karácsonyra nem várom :)
Akkor megy a drukk neked is!!!:)))))
A pozitív hozzáállással nincs gond,mert alapból egy ilyen beállítottságú ember vagyok.:)
Decemberben lesz 2 éve.:(
De most jó úton haladunk,úgy érzem.:)
Sziasztok!én 2.napja szedem a Clostit,napi 2x1-et.
Eddig semmi mellékhatást nem észleltem.(kopp-kopp) :)
nekem inkább hőhullámokat okozott+pattanásokat :(
mensi még sehol teszt negatív :((((
Akkor még lehet babuci!!!
Holnaputàn megyek ultrahangos ellenörzésre,kìvàncsi vagyok màr mit mond majd a doki.Remélem ez a hònap tökéletes lesz ahhoz hogy megfoganjon a mi picikénk!Nàllad nem jelentkezett semmiféle mellékhatàsa a clostinak?Nekem mùlt hònap katasztròfàlis volt,annyira ideges és hisztis voltam,pedig ez ràm nem jellemzö.Most egy kicsit jobb,de ràmjön néha ilyen depis-hisztis-idegesség.
sajnálom :((( de még beleférsz a karácsonyi ajándékba!!! :)
nekem a hétvégén NEM kéne megjönnie..
Nekem sajnos ma megjött,de szàmitottam is rà :(
Ùj hònap ùjabb remény,mostmàr tényleg össze kell jönnie!!!
További ajánlott fórumok:
- Energetizáló tablettát, szert tudtok mondani ami már bevált nektek fáradság ellen? Olíat, ami nem káros az egészségre és nem tiltott!
- Esemény utáni tablettát mikor váltsam ki?
- Szedett valaki Zeatax fogyókúrás tablettát? Mennyire vált be?
- A tabletta 7 napos szünete után lehet változtatni a tabletta bevétel időpontját 1 órával eltolódva?
- Szedtetek már peritol tablettát? Milyen változást észleltetek?
- Kinek melyik stresszoldó, izomlazító rágótabletta vált be?