A tabletta 7 napos szünete után lehet változtatni a tabletta bevétel időpontját 1 órával eltolódva? (tudásbázis)
Húúúú, de nagyon pontos vagy!!!
Soha nem jutott eszembe, hogy percre pontosan vegyem be...mondjuk én hajlamos is lennék arra is, hogy elfelejtsem. Ezért van a fogmosópoharamban, s az esti fogmosással együtt tuti nem felejtem el bevenni...úgy valahogy este 8:00 és 10:00 között...néhány óra nem számít...
Hát megmondom őszintén én össze-vissza vettem be,attól függően mikor értem haza este melóból. Mivel vendéglátás sose lehetett pontosan kiszámolni,volt hogy 10-kor vettem be,volt hogy éjfélkor.Arról nem is beszélve,amikor reggel vettem be mert este elfelejtettem. Mégse lett baj!
Az meg hogy 8-kor vagy 9-kor veszed be, szerintem tök mindegy! :-)
Már miért lenne baj belőle?? Ha egy este kimarad Valakinek, és reggel jut eszébe, akkor sincs még késő, csak onnantól abban az időpontban kell állandósítani...
Én így tudom...
További ajánlott fórumok:
- Írj egy három betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg
- Írj egy 4 betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg...
- 4-betűs értelmes szavakat írj csak egy betűt lehet meg változtatni
- SZÓ-kígyó:Egy 3 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 3 betűs szóig, úgy hogy minden lépésben csak egy betűt változtatunk meg!
- 666666 hatbetűs - egy betűt kell változtatni, a helyük marad :)
- SZÓ-KÍGYÓ: Egy 4 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 4 betűs szóig úgy, hogy lépésenként maximum 2 betűt változtatunk meg!