Kinek nem váltak be a közismert diéták? (beszélgetés)
A rost tök felesleges :D már elnézést. Picinykét túl van misztifikálva :DDDDD
A mozgásban egyet értünk :DDDDD de ahogy fogyni fog, úgy akar majd egyre többet mozogni :D Öngerjesztő folyamat. És csak úgy jó, ha élvezi is.
Mert ugye, nagy akarásnak nyögés a vége :DDDD
És a többi kaja mind hús?
Mondjuk némi rostbevitel hasznos lenne.
Némi tornát még akkor is be lehet iktatni, ha fekve nézed a tévét. :DDD
Emelgesd a lábad. Ezt többféle változatban is lehet. Fontos, hogy mindig egyre többet csinálj.
A lustaság sok mindenre vezet, de biztosan nem egészséges. Akinek megvan a négy egészséges végtagja, és a túlsúly szövődményein kívül nincs baja, az talán még szégyellhetné is picit magát...
Sok végtaghiányos ember is boldogan sportol. Valami csak lehet abban a mozgásban...
Nálam az is motiváció volt, hogy tényleg azt akarom-e, hogy a huszonéves fiam mossa a hátamat csak azért, mert én magam nem érem el!
nagyon nagy sullyal ne is tornazz.
elobb foggy le valaemnnyit e majd utana. az izuleteknek nagyon megterhelo.
most hany kilo vagy es hany centi?
Nincs gond a húsevéssel :D sőt :DDDD
A kétféle zöldség már pont elég :D
Lehet, hogy másként kellene kóstolnod. :D
Hogyan szoktad elkészíteni?
Persze nem is muszáj szeretni, de mit szoktál köretnek enni?
Huu mennyit írtatok :) Azt hiszem megállapíthatjuk, hogy a divat fogyók a legrosszabbak , mindenkinek magának kell rájönnie mitől fogy szenvedés nélkül. Jobban hiszek abban hogy a fogyit inkább ember tipus függő, mint pl: vér.. stb .
Nekem sem jön be a reggeli, és ha erőltetem délben már a falat kaparom, délben ebédet rendelek és este grill húst eszek jön be . Mondjuk ink húsevő vagyok mint zöldség , gyümölcs . Sőt azt hiszem kb 2 félét szeretek a többit rágom rágom forgatom ... de nyúltáp marad .
Miert kene enni, ha valaki nem ehes?
Én is del korul eszem eloszor valamennyit...
Valóban nem. Akkor szoktam mosolyogni, ha én tudom a megoldást ő meg nem :DDD
Viszont ezek miatt, jó nagy ívben igyekszem mindenféle dokit elkerülni.
Szerintem soha nem vicces, inkább szomorú. Kínomban szoktam mosolyogni, mivel sírni utálok.:D
A kiszolgáltatottság érzése a legbosszantóbb, mert tudod, hogy saját erőből nem fog menni, mások szakértelmére, vagy éppen jóindulatára vagy utalva. Nem éppen felemelő érzés.
A hölgy jól van. És nem magánrendelésen volt. Nagyon korrektül és profin kezelték a kórházban.
Mi a francnak megy az ilyen orvosnak?????? :((((
Mikor a fiam beteg volt, és kérdezősködtem a doktornőtől, tudod mit mondott????? Anyuka túl sokat olvasgat az interneten. Mert mertem értelmes kérdéseket feltenni, és utána néztem a betegségének...
Namondom rohadj meg......
És igen. Van kivétel. Hálisten belefutottunk már párba.
Egy újabb meggyőző bizonyíték a háziorvosi szolgálat létjogosultságára...
Remélem édesapád jobban van!
Jaj istenem, ez borzalmasan hangzik, de nem lep meg. Viszont nekem az állami finanszírozású szakrendelésekkel is hasonló a tapasztalatom, így gyanítom, hogy a hölgy- aki remélem, hogy már jobban van-, magánrendelésen járt végül.
Miután többedjére távolítottak el cisztát a mellemből, tehát elvileg megfigyelés alatt állok, évente kellene UH-ra járnom(nem szoktam), legutóbb jóformán könyörögtem a kórházi UH szűrésen, hogy a hónalji szakaszt is lessük már meg, mivel éppen azzal készülök a következő héten újabb biopsziára, hátha segít majd az orvosnak, ha láthatja honnan kell mintát venni...:))))
Még válaszra sem méltatott a doktor úr, csak elfordult, és várta, hogy kifáradjak az öltözőhelyiségbe, miután annyit azért közölt, hogy részéről a vizsgálat befejezve. Egy tanult ember, és a reakciója egy páciens érdeklődése hallatán nem a magyarázat, hanem egy sértett óvódás gyerek reakciója. Ha nekem ezt valaki úgy meséli, biztosan azt gondolnám, hogy egy cseppet felhígította a történetet, így viszont már nincsenek illúzióim a egészségügyi közellátást illetően. Persze tisztelet a kivételnek, mint mindig. Szerencsére azért akad.
Nem szeretem a rinyáló embereket. Vagy csinálja, vagy ne csinálja. Egyikkel sincs gond. De ha nem csinál valamit, akkor ismerje, hogy el, hogy ő a hunyó.
Én soha nem mondtam, hogy: gőzöm sincs mitől híztam el :(( alig eszek :((( Frászt. Még magának is hazudik.
Igen, a korlátok elismerése önkritikát igényel.
Szerintem nem is feltétlenül a tekintélyük sérülésének elkerülése a kiváltó ok, legtöbbször tényleg sekély a belátható tudás, hiszen akár 20-30 évig ugyanaz az feladat, ugyanazok az impulzusok, diagnosztizált betegségek, végül minden tünetet arra a 10-15 kiváltó okra vezetnének vissza. Roppant veszélyes terep, hogy ennyire hagyják őket elkényelmesedni, hiszen ők az első lépcsőfok akár egy komoly betegség esetén is.
Ó, van ilyen. Szerintem (akaratlanul persze) a betegségeivel akarna szegény kis figyelmet, sajnálkozást ébreszteni.
A bajai legtöbbje megoldódna, ha nem lenne elhízott. De "ma nem fogyózom, mert vendégeket várunk"..." -tehát állandóan fogyózik, mégsem használ neki semmi. Nyilván a vendégségek miatt, mert azok gyakran vannak, de hát azok a kivételek, azt nem mondjuk...
Ennél már csak az rosszabb, amikor azt hiszi, hogy ő általános orvosként mindent tud, és presztízs kérdést csinál abból, hogy márpedig ő senkit nem küldd szakrendelésre :(((
És hetekig "kezeli" gyomorrontással a pácienst, miközben annak agydaganata van :((
Jól van, akkor egy egészen átlagos gyerek volt szerencsére.:)
Ennél csak a háziorvosok intézménye nagyobb talány számomra. Most komolyan, 6 év egyetem, csak azért, hogy továbbküldhessen egy szakrendelésre? Egy portásnak nagyobb kihívás a munkaköre.
További ajánlott fórumok:
- Szólánc - Közismert színészek nevével
- -ás, -és végződésű szavak váltakozva, szótagolva. Pl: á-sás, ve-tés
- Fogyokúrák, diéták
- Kinek váltak be Rubint Réka alakreform programjai? És a kívánt hatást érte el vele?
- Életmódváltásnak csúfolt buta diéták, önsanyargatások helyett miért nem lehet normálisan kajálni és sportolni?
- Kinek hogyan váltak be a fürdőszobában a természetes "tisztítószerek"? Mit mihez hogyan használ?