Kinek mi a tapasztalata a cofidis hitellel? (tudásbázis)
Pedig azt gondolnánk az ő érdekük is,hogy gyorsan meglegyen a dolog,hiszen ebből élnek :(
Remélem ti nem jártok úgy mint azok akikről olvastál!
Írták itt is és még olvastabb több helyen is hogy több hónap múltán sem érkezett meg a szerződés....
Remélem mi nem így járunk!
Mindenesetre nagyon köszönöm a segítségedet!
Betelefonálunk csak apukám dolgozik.
Akkor valószínű lehet,hogy holnap fogja hozni a postás?
Az a baj,hogy már nagyon szükségünk lenne a pénzre és nem gondoltam,hogy ennyire elhúzódik:(
Sziasztok!
Remélem még valaki olvassa a levelem és tud segíteni!
Édesapám múlt hét kedden igényelt hitelt a Cofidis banknál a Tesco hitelpulton keresztül.
Csütörtök kora reggel jött az sms miszerint megköszönik,hogy őket választotta és hogy kiküldték a szerződését ügyeljen a helyen kitöltésre!
Azóta még nem érkezett semmi és nem is jeleztek sehogy sem!
Addig gondolom nem utalják ki a pénzt még a szerződés alá nincs írva ugye?
Mit csináljunk?
Köszönöm mindenkinek aki segít mert nagyon fontos lenne!
Nekünk nagyon jó,neten kértem 3 napra rá itt volt a papír,kitöltöttük postafordultával vissza és 2-3 napon belül a pénz a kártyán volt!!
Sőt reklámozzák hogy a befizetettet összeget, ha jól fizető vagy újra ás újra felveheted.Én a reklámoknak sose hittem, de most szerdám telefonáltam be,és csütörtökön a számlán volt a pénz,még aznap elutalták!
De egyértelműen ők se a 2 szép szeméért.Sokat nyernek rajt,a viszont egyszerű és gyors ami nagy előny!!!
szia:)
az enyém az hogy a papirok se jöttek meg soha
mikor telefonáltam nem is kell mondták kiküldték 3 hónap alatt se ért ide
További ajánlott fórumok:
- Segítség hitellel kapcsolatban
- Tanácsot kérnék, mit tegyek ezzel a hitellel kapcsolatban?
- Mi lesz a hitellel, ha meghalt a hitel felvevője?
- Devizahitel kiváltás Budapest Bankos egyenlítő hitellel. Van valakinek tapasztalata?
- Cofidis "Fapados Kölcsön" van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek Athlon hitele, amit még nem fizetett vissza? Mi lett a fennmaradó hitellel a hitelintézet felfüggesztése után?