Kinek mi a foglalkozása? (beszélgetés)
Én is ezt csinálom, ezt hívják gerilla - módszernek, egyszer már bevált.
Gondolhatod, hogy nem jókedvemben csináltam, de most már nem vagyok rá hajlandó és nem is bírnám.
Hát nem tudom, nekem nem ér ennyit egyik munka sem, hogy ennyit üljek akár buszon akár kocsiban. Nyilván ha nem lenne közelebb, akkor elvállalnám, de még előtte le szeretném zongorázni az itteni cégeket.
Írtam egy kör-emailt a környéken lévő cégeknek, akikhez viszont tudtam, bevittem személyesen az önéletrajzomat. És nagyon meglep, mert már 5en hívtak tegnap óta. És ezek olyan cégek, akik nem hírdettek állást.
Hát nem tudom, nekem nem ér ennyit egyik munka sem, hogy ennyit üljek akár buszon akár kocsiban. Nyilván ha nem lenne közelebb, akkor elvállalnám, de még előtte le szeretném zongorázni az itteni cégeket.
Írtam egy kör-emailt a környéken lévő cégeknek, akikhez viszont tudtam, bevittem személyesen az önéletrajzomat. És nagyon meglep, mert már 5en hívtak tegnap óta. És ezek olyan cégek, akik nem hírdettek állást.
Na ezzel én is pont így vagyok. Majdnem 20 évet ingáztam, volt hogy a vonat felűjítás miatt napi 5 órát, pokol volt. Most az az első számú prioritás, hogy a közelben legyen.
Remélem összejön valami neked is, drukkolok! Szerintem gyorsan fogsz találni állást, a stabil nyelvtudás óriási előny.
Hát azért az általad küldött 32 állást szűkítsük le kb 8-10re. Ha megnézed van közte Fejér megye, Heves, Miskolc, Paks, Pápa, Tatabánya, Szabolcs megye, Veszprém...
Más taktivát váltottam, és máshogy jelentkezem a közeli cégekhez.
Sziasztok
Én szállítmányozási ügyintéző vagyok. Kiszállításokhoz állítom ki a szállítóleveleket- szakszóval kifejezve Logisztikus :D
Orvos, ápoló, óvónéni, tanár, konyhatündér, bohóc, angyal, házisárkány, réműző, titkár, sex istennő, takarítónő, feleség vagyok egyszemélyben = két gyerekes anyuka.
Amúgy élelmiszer-vegyi árú ruházati eladó és könnyűgépkezelő.
Igen mert végülis munka az lenne, de azért eléggé átvernek tényleg, jobban mondva sokmindennel bepróbálkoznak.
Jó volt kint is, szerettem kint lenni, de a család az nagyon nagy visszahúzó erő.
Köszönöm.
Állítólag munkaerőhiány van, mégis átverik a munkavállalókat.
Csodálkozom, hogy visszajöttetek.
Azért sok szerencsét!
További ajánlott fórumok:
- Kinek mi a foglalkozása (és ez milyen végzettséggel)?
- Január 1-vel megszűnik a közcélú foglalkoztatás! Van valakinek erről bővebb információja?
- Nagycsoportosoknak és 1.osztályosoknak közös foglalkozást kell anyanyelvi óra keretében tartanom.Van vkinek foglalkozás leírása, ötlete?
- Ha valakinek van valami elmezavara, betegsége és nem kezelték, nem foglalkoztak vele, akkor felnőtt korban lehet kezdeni vele valamit?
- Van valakinek tapasztalata az ortokeratológiai (OK, más néven éjszakai) kontaktlencsével kapcsolatban? Hol foglalkoznak ezzel?
- Miskolcon, Nyíregyházán vagy Debrecenben ismertek olyan orvos, akinek anyagcsere zavarokkal foglalkozó magánrendelése van?