Kinek mennyi időre született meg a babája? (beszélgetés)
A nagyobbik fiam napra pontosan akkor született, amire kiszámoltam. ❤️ A dokim mosolygott is, mondta végülis én voltam ott... 😉
A kisebbikkel másnap töltöttem volna a 37. hetet. Minden rendben volt amúgy, csak sietett közénk. ❤️
Csillagszóró? XDDD Az se rossz! :DD
Azt hittem az admin írt át a címet, mert folyamatosan átírják, ha kiírsz valamit.
Nekem a második kislányom született meg picit hamarabb, április 12-re voltam kiírva, április 1-jén született. :D
A nagyobb lányom teljesen időre, aug. 12-15 közöttre voltam kiírva, 14-én született.:)
Kinek mennyi idővel született meg a babája?
Ez értelmetlen kérdés.. :O
Lombikos voltam, ezért napra pontosan tudtam a dátumokat.
Január 30-ra voltam kiírva. Január 12-én megszületett.
Már nagyon nehéz volt a pocakom. Volt egy kis vérzésem akkor csütörtökön, ezért berohantunk a klinikára. Azt mondták semmi baj, érik a méhszáj, majd hétfőn találkozunk NST-n. Másnap hajnalban éreztem enyhe menzeszes hasfájást. Időnként vissza-visszatért. 15 percenként. Aztán 8-kor leültem az ágyra, elfekvés közben pukkanás, elöntött a meleg. Eldurrant a magzatburok, folyt a magzatvíz. Futás WC-re telefonnal, hívtam a fogadott szülésznőt. Lezuhanyoztam és mentünk be szülni. Én vezettem, 5 perces fájásokkal. 15 perces volt az út, 3x jött rám. Pont piroslámpánál az egyik. De ezek erősebb menzeszes fájdalmakhoz hasonlítottak csak. Aztán a kórházban már jöttek erősebben. Délután császárral lett meg a hurkili-gyurkili. 5 éves már.
További ajánlott fórumok:
- Akinek 2009. november 23-án(+-1hét)született a babája..
- 3 vetélés után van akinek született egészséges babája?
- Van itt valaki, akinek a babája a 35. hétre született?
- Született valakinek pajzsmirigy problémával babája? Tud valaki segíteni?
- Van valaki, akinek befele álló lábfej tartással született babája már elindult?
- Kinek mennyi volt az AFP-je és milyen nemű babája született?