Van itt valaki, akinek a babája a 35. hétre született? (beszélgetés)
kicsi lányom 35+5-nél született, 4660 g és 58 cm... nem fért inkubátorba, így sima intenzív volt. nagyon besárgult (minél nagyobb egy baba ,annál jobban),ezért infúzión volt, de más baja nem volt. tejem volt bőven, azt kapta és mikor hazamehettünk 8 nap után már 4 óránként evett, igaz éjjel is.
kitartást a picikhez, sok erőt!!
Szia!
Az én kisfiam 33.hétre született 2350grammal és 49cm-rel.
Mi 1 hetet voltunk bent,mert besárgult,de ez az időre született bakákkal is előfordulhat.
Elég pici súllyal született,nem volt valami gond a terhessége alatt?
35. hét után már tuti befutók.
az Antibiot sem olyan nagy dolog, attól még lehet utána erős az immunrendszere.
Mi is 35. héten indultunk.
Most 1500 gr vagy annyival született a baba?
Szia!
Nekem egyik barátnőm szült 35.hétre 3500gr született,egy hét után jöhettek haza,de minden rendben van vele,már elmúlt 2 éves és teljesen egészséges!1500gr-al született 35.hétre?
Köszi mindenkinek, aki ír:) Ezek tök jó hírek:) Kerestem ilyen fórumot, csak nem dobott ki semmit a kereső...
Amúgy a kis pöcsös 1500 gr. 1-jén született, és nem nagyon akar hízni. Szinte mindent kihány, és most anyatejet sem kaphat 10 napig, az antibo. miatt. Amúgy egy nagyon tündéri kisfiú... Sajna élőben nem láttam, mert messze van, csak képen, meg trlón beszélek a szülőkkel... Ők jó barátaim, és nagyon nagyon aggódom, főleg most, hogy fertőzést kapott...
Sziasztok:)
Én a Lányomat 41 hétre szültem...és Ő is kapott 2 napig, 4 szer összesen antibiotikumot, mert nekem már piszkos volt a magzatviz nyelt belőle, és neki is bekerült a belecskéibe. de azóta sincs semmi baja, már 5 hós nagylány...még beteg sem volt hála égnek:)))
Szia! Mi is csak kicsit voltunk nagyobbak 35+4-re született a kislányom (tomémia miatt korábban). 2 hét kórház, velem együtt, ő is kapott kis antibiotikumot, de csak a biztonság kedvéért. Mire meg kellett volna születnie, már 3500 g volt, pedig 2200-ról indultunk... Most meg 5 hónapos és 7 kiló. Senki sem mondaná meg, hogy korababa.
Egyébként van már egy hasonló fórum : "35.héten megszületett magzatnak milyenek az életesélyei?" És ott is mindenkinek csupa egészséges babája van... :))
Szia!
Az én kisfiam 32 hétre született. Két hétig volt bent a koraszülött osztályon. Ő is kapott antibiotikumot, mert elkapott egy fertőzést. Most egészséges, elmúlt egy éves és szépen utolérte a nem kora társait. Erősek ezek a kicsinyke babucik, hidd el nekem.
Sziasztok!
Ismerősöm kisfia a 35. hétre született. Sajnos elég rosszul van, az immunrendszere gyengécske, és a saját beleiben lévő baktérium (így magyarázták az anyukának) miatt 10 napig antibiotikumokat kap. Kérlek írjátok meg, ha tapasztaltatok hasonlót, vagy volt valaki, akinek koraszülött volt apicije. Szeretnék segíteni, lelkileg támogatni a szülőket, de sajnos nem nagyon tudok mondani semmit. Nekem nincsenek ilyen tapasztalataim, szerencsére...
További ajánlott fórumok:
- Akinek 2009. november 23-án(+-1hét)született a babája..
- Szerintetek hogy hozzam rendbe a kapcsolatomat a párommal abortusz után? Van köztetek olyan, akinek ugyanattól a férfitól született gyereke?
- 3 vetélés után van akinek született egészséges babája?
- Született valakinek pajzsmirigy problémával babája? Tud valaki segíteni?
- Van valaki, akinek befele álló lábfej tartással született babája már elindult?
- Van itt olyan anyuka, akinek valamilyen szív rendellenességgel született a babája és esetleg ez nem azonnal derült ki?