Kinek melyik a kedvenc étterme Budapesten? (beszélgetés)
Jaja!
Trófea, Trófea és Trófea!!! :))
(az első, az igazi az Erzsébet királyné és Mexikói út sarkán)
Én állatkínzásnak tartom és sajnálom őket.
Ezért is bojkottáljuk azt a helyet.
Remélem egyszer megbüntetik őket emiatt...
Olasz - Pomo D' oro, Pizza Marzano
Japán - Wasabi (csakis a Szépvölgyin!), Bambuszliget
Görög - Dionysos
Francia - Chez Daniel
Mexikói - Iguana
Halászlé - Zöld Béka Soroksáron
Dew ha igazán jót akartok enni, olyat ami minőségben üti a fentieket, de árban bőven alatta, akkor érdemes kimenni Dunaharasztiba AZ OLASZ nevű étterembe, nekem ez full kedvenc. :)
Pampas
Ferdinánd Monarchia csehj étterem és söröző
na, a Tortugaban voltunk, ISTENI volt, viszonylag olcsó, nagyon jó a környezet, fincsi volt az előétel, a leves, a főétel és a desszert is. Sok különleges kaja van!
Pincér barátságos volt, kaját hamar kihozták, bár alig voltak rajtunk kívül:)
Köszönöm a tippeket
egyébként én is ajánlok:
VIAN -nagyon hangualtos, koktélok isteniek, és a klubszendvicsek is:)
Pater marcus belga apátsági söröző és étterem-nmagyon kedvesek, isteni a csilis csokigombóc és a lecsós csirke csillivel, nagyon hangulatos hely szintén
akkor azt hiszem, h. a kettő közül (déríyné és tortuga ) hagyom, h válasszon a Hunor:) (a vőleényem)
Azért várom a további kedvenc éttermeket, kiváncsi vagyok mi sok jót kell még kipróbálnunk:)
Árfekvés tekintetében a Pomo alatt van.Abszolút nem mondanám drága helynek,viszont a minőség kitünő!
Én kacsa mellett ettem,a párom pedig ha jól emlékszem csirkét talán tejszínes gombás mártással(ebben már nem vagyok biztos,csak,hogy csirke volt).Nagyon finom volt.Mi elég sok éttermet megjártunk már és tényleg ebben a közepes árkategóriában az abszolút maximálisat kapja az ember minőségileg.
Elég felkapott mostanában,így kicsit lassú néha a felszolgálás,de ondjuk hétfőn este szerintem ez sem fog fenn állni:)
Kakas csárda XVIII ker
Trófea
Tortuga
Dzsungel
sajnos under construction a weblap
esetleg meg tudod mondani milyen árfekvésben, és mit érdemes enni-inni?
azt mi is szeretjük:) csak most annyira nem is kéne bezabálnunk:)
jajj milyen vagyok,semmi nem az igazi:)
További ajánlott fórumok:
- Esküvőre keresek éttermet kb 50 főre Budapesten vagy környékén, tudna valaki ajánlani?
- Szuper éttermek Budapesten? (nem drága természetesen...) köszi előre is
- Mik azok az éttermek Budapesten, amik elegánsak és romantikusak is egyben?
- Tudnátok ajánlani valami hangulatos éttermet Budapesten, ahol minden szuper?:)
- Melyik éttermet javasolnátok romantikus-évfordulós vacsora helyszínének Budapesten?
- Holnap az éttermek miatt nyitva lesznek a plázák Budapesten?