Kinek lenne kedve beszélgetni, barátkozni, ismerkedni? (beszélgetés)
Nem mindenki néz filmeket. Én sem. Nem érdekelnek különösen a nagy filmek. Soha nem voltam filmnêzős. Más érdekel.
Ezt a szavazást kihagyom!
Miattad hagyták ki.
Nem azért, mert NEHÉZ a téma 😂
Mennyi olyan vidéki színész van, akiről szinte soha nem hall az ember, mert nem Budapesten játszik, mégis egy nagyon nagy tudású művész. Fejszés Attila, vagy Mikola Gergő nevét sosem hallottam, még el nem kezdtem ide a környékünkön lévő színházakba járni.
De bármelyiket oda merném állítani, a felsorolt nagyok mellé, egyik sem vallana szégyent, sőt.
Ez a lista erősen szubjektív, de ez természetes.
De igazad van, Latinovits mindenképp a legjobbak között van.
Itt mindenki laikus, ha szeretné is magát szakembernek láttatni. De hosszú távon annak a neve fog fennmaradni, akit az emberek néznek, nem azé, akit a kritikusok szeretnek.
Más kor, már stílus meg egy laikus szerintem kicsit érzelmi alapon is húz egy színész felé.
De azért Karády Katalint például nem a színészi, inkább énekes tehetsége, kisugárzása, miatt emlegeti a filmtörtenet.
Érdekes, hogy például Latinovits nem szerepel a sorban. Megosztó szeméyiség, de sok helyen zseniként említik.
Én többet is szeretek, bár nem sokat. A háború előtti filmek nekem túl modorosak, idegenek.
A Rátóti legényanyát viszont évente egyszer biztos megnézem.
A felsoroltak között ott van,aki valóban a magyar színjátszás legnagyobbja.
Páger Antalra gondolok,aki minden szerepében hitles volt. Jean Gabinhoz hasonló színész óriás
Robert de Niro a világ egyik legjobb színésze
De nem magyar. A kérdés a hazai színészekre vonatkozott
Bárkit ennek kikiáltani értelmetlen.
Ez nem egy objektív terület, sok múlik az egyéni ízlésen.
Amit egy 70 éves imád, az egy harmincasnak lehet nézhetetlen, és fordítva.
A hoxa szavazásokban kissé furcsállom, hogy a kulturális témákban túl sok az " ezt a szavazást kihagyom" bejelőlés.
Kiírtam egy szavazást, Kit tartanak minden idők legjobb magyar színészének ?
Többen hagyták ki, mint akik bejelölték. Pedig a legkiválóbbakat soroltam fel.
Mi ebből a tanulság ?
Könnyebb, hétköznapibb témákat kell feldobni
Azt hiszem mágneses erővel rendelkezem.
Bárhova lépek be, vonzom magam után a kölcsönösen mérsékelten kedvelt fórumozókat.
Egy cseppet sem zavar.
Én soha nem mennék olyan ember után, akit utálok.
Mellesleg fórumozóként senkit sem utálok, igaz nem is szeretek. Butaság, aki ezt teszi. Itt már hosszú évek óta mindenki maszkban jár.
További ajánlott fórumok:
- Kinek lenne kedve barátkozni?
- Lenne kedved ismerkedni?
- Szerintetek hol lehet manapság ismerkedni, barátkozni és legfőképpen igazi barátokra találni?
- Lenne kedve valakinek barátkozni? Levelezgetni?
- Budapestiekkel ismerkednék, barátkoznék
- Sziasztok vannak olyan d.újvárosi és környéki anyuka(kák) akiknek lenne kedve össze járni, barátkozni?