Kinek hol tart elsős gyermeke a magyar tanulásban? (tudásbázis)
Mi a Dinasztia kiadó könyveiből tanulunk. Már tanulták az a,i,í,m,u,ú,t,e betűket, ebben a sorrendben,de csak a kisbetűket. Ezek kombinációjából tudni kell írni és olvasni, ilyeneket is pl. hogy mama mutat. mit mutat? tollbamondásnál pontot és kérdőjelet kell használni. a nyomtatott betűket újságban kell karikázni, pl. egyik oldalon csak az a-t, másikon csak az i-t stb.
matekból az ötös számkörnél tartunk: összeadás, relációs jel használat,számszomszédok, számegyenes használata. kivonás még nincs.
Bocsi, csak az előbb felcsapták az agyamat :)
Nem akartam rajtad levezetni.
Mea culpa :)
Az én matematikámba,gondolom ti is abból tanultok, a 20.k oldalon.
A relációs jeleket nagyon kell tudni, mi a kevesebb a több,egy számegyeneshez odahúzni amennyit a képeken lát.
Köszönöm!
Igen én is,de úgy kell haladniuk ahogy a tantervbe van.
rémes
ha ilyen sorrendben, akkor az ó-ú könnyen keveredhet
szerintem írjátok le a módszert vagy a tankönyv nevét, úgy lehet/érdemes összehasonlítani
engem is érdekel a téma
Mi most az e és az l betűnél tartunk.
De már szavakat kell tudniuk összeolvasni.
Olvasásnál meg fel kell ismerni az írott és a nyomtatott betűket és szintén szavakat összeolvasni.
Miért kérdezed?
Ez nem verseny!
További ajánlott fórumok:
- Az alábbiak közül melyik lány-, illetve fiúneveket választanátok egy magyar-olasz házaspár gyermekének?
- Névválasztás magyar-spanyol szülök gyermekének
- Magyar állampolgárságú anyának és osztrák állampolgárságú apának milyen állampolgárságú lesz a gyermeke?
- Melanin:Kínában a tápszerben találták meg. Magyarországon a Nestlé termékei között is találtak. MERJEK nestléTÁPSZERT ADNI A GYERMEKEMNEK?
- A gyermekemet rajtakaptam, hogy veri a billentyuzetet, ami most atallitodott es nem magyar, hogy allitom vissza?
- Angliában élő magyarok mennyi idő alatt kapták meg a családi pótlékot, és mennyi az összeg, ha egyedül neveli az anya a gyermeket?