Kihasznál a párom? (beszélgetős fórum)
Egyetértek!:)Az ilyen semmirekellő besavanyodott nyomoronc!És nem érdemel mást csak verést!!
lelendő= leendő..elnézést
Nincs közös érdeklődés? és babát terveztek? MIÉRT??? hogy fogod a lelendő gyereked apja mellett élni az életed,ha már most így álltok?neee....
A baba az hamar kisgyerek lesz,akinek lesz egy búvalbélelt,és valószínűleg fáradt,türelmetlen apja(mert kifogyott már az erőből,a ygerekekhez IS),aztán nyithatod a topikot,hogy a gyerek apja kinn a tanyán,és minden rád marad.
Köszi :-) Van új a Nap alatt :-)
Elköszönök tőletek. Teljen jól az estétek!
Most iszok egy Dupla kávét.
Lehet. Zajlanak az események. Tudod: egyszer fenn, máskor lenn.
Jól haladsz. Már biztos jobban szereted a férjed, mint mikor elindítottad a témát.
Örülök. Minden jót neked!
Trolloló, csak egyes számot használj, mert egy gyereked van.
Engem csak a férjem vár, de én élvezem a társaságát, így a hiánypótlás nem motiváció az utódnemzésre.
De legalább nem fog kocsmázni, meg káromkodni!
De mi lesz, ha az apjára üt? Akkor ő is csak csendben lapozgatja a mesekönyvét. Kertészkedés helyett Fifi virágot nézi a TVben és senki sem fog szólni egy mukkot sem.
Elnézést Agostina, kimaradt az "év" szó, vagyis 2-3 év után...
Nem írtam olyat, hogy büdös a munka. A fiam 18 éves, jó lenne ismét babázni egyet. 15 éve ügyfelekkel foglalkozom, kikapcsolódásként szívesen nevelgetnék még egy gyermeket, mert az öröm lenne számomra. Természetesen 2-3 után ismét dolgoznék. Neked gondolom nincs, pedig ha tudnád, hogy amikor munkából hazaér az ember, milyen jó dolog, ha otthon vannak gyerekek.
Tényleg mindegy, mert lényegében csak egy oltári nagy hiba. Egy nagy rakás .... a kapcsolatotok neked meg annyi eszed van, hogy egy gyerekkel is megfejeld, mert büdös a munka.
Amikor ezt írtam, még nem derült ki, mennyi ideig vannak együtt.
Akkor a zabibaba-project nálatok a megfelelő kifejezés :P
Nem vagyunk házasok, együtt élünk.
Igen, szeretném még folytatni az együttélést, csak elszomorítanak néha a dolgok, de igyekszem optimista lenni. VAn gyermekem, ő már 18 éves, sőt egy éve belevágtunk a babaprojektbe, az utóbbi években a munkám nagyon lekötött, jó lenne kikapcsolódni, élvezni a babázást még egyszer.
Köszönöm a véleményeket, tanácsokat, szép estét kívánok mindenkinek!
Egy fecske nem csinál nyarat. Egyedül kevés vagy a kapcsolat helyrehozásához . Akarod még vele folytatni az együttélést ? Neked van gyereked ?
Nagyon úgy néz ki, hogy ebben a kapcsolatban már az alapokkal baj volt. Ráadásul erre épült fel az egész tákolmány.
Pedig azt hittem ez a szó már kipusztult végre a magyarok szájából, de úgy látom vannak még tanyasiak akiknél még mindig divat. :(
Remélem, magad is ilyen vaskalopsan ítéled meg, mikor egy nős pasi qrogat, aki úgy bánik veled, mint egy lábtörlővel.
Úristen, mi az, hogy zabigyerek??? Hol éltek ti, a középkorban? Egy gyerek az gyerek, szülessen bárhova ezen a földön! Szeretet és támogatás kell neki! Aki egy gyerekről ilyet ír, meg is érdemli, hogy rossz sorsa legyen, sőt soha nem engednék neki saját gyereket se!
Undorító igen is az! Főleg aki ezt a szót kiejti a mocskos po****n, bár magát minősíti. Bele tudnék köpni egyet.
Te vagy a buta mert eltűröd a besavanyodott férjedet!
Amúgy meg igazad van abban,hogy nevelte a "Zabigyerekeket"! Mert igen is azok!
További ajánlott fórumok: