Kicsinyeskedő, skót, fukar... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Kicsinyeskedő, skót, fukar...
Köszönöm. 😍
„Jönnek itt nagy okosan a levéltitokkal meg mittomén” Ha csak ennyi lenne! Hosszú heteken keresztül zengett a portál az engem, a cikk miatt (is) pocskondiázó hozzászólásoktól. Több más fórumon célozgattak, hogy enyveskezű, meg tolvaj, meg tudom is én mi vagyok, feltételezve, hogy biztosan elköltöttem a pénzt. Ha így lett volna, nyilván nem írom meg a cikket; de eszembe nem jutott adománynak tekinteni. A reakciók jól tükröznek legalább két dolgot:
1: sokan szeretnek rosszindulatúan megnyilvánulni
2: aki utál engem ebben a kis közösségben (nem egy van), boldogan áll be a csordába szidalmazni. Ezzel van egy baj: gyanítom, nincs nagyobb örömük.
Nem kell vele foglalkozni. Veri a mellét,hogy milyen nagy környezetvédő, de azt nem teszi hozzá, hogy addig, ameddig neki kényelmes.
Az meg a legalja, hogy a lopásával dicsekszik.
" Szereti az áldozat szerepet meg vagdalkozni és másokat fikázni. Nagyon tudja. Profi a nő. Ijesztő jelenség."
Borzasztó ez a cikk "ez a nő egy ijesztő jelenség!"Ez a legjobb ami a cikk írójára! Más már eltűnt volna szégyenében. De úgy látom a "ne magyarázkodj" szójárásával osztja még a fórumozókat! ) Tényleg "egy ijesztő jelenség!" (De erről beszél az összes hozzászóló! Jól megkapta a magáét!)
Régen se a seggem vakartam mindig (ha nap közben sokat hoxaztam, ekkor késon
vagy korán dolgoztamm).
És hogy apámnak is van pénze megosztani velem, ahogy az összes gyerekével, az azért van, mert dolgozunk.
A szüleim vették a mosógépet, amivel ok, meg a gyerekek mostak, és nem fogok elnézést kérni, mert te vödörrel borogatás egy Hajduba műkörömmel. (Ha azokat a csattogos ocsmagysagokat nem csináltatok meg, már lehetne egy rendes mosógéped-en is tudok tippeled adni életvezetésbol).
És amíg én ugros shifteket csinálok 20-25 órával, aztán meg 50-60 óra, mert valaki szabadságon van, addig pofa be az én munkamoralomrol.
Gondolom szándékosan hülyíted Hoxa népét, mert egyébként már régen lezártad volna a témát. Megírtad volna, tudod a hölgy címét, hiszen rejtvényt küldött be, kellenek az adatai. Így van? Válaszolok, így.
Nos, akkor elcsattog az ember a postára, ha nem akar veszíteni, akkor levonja a tízezerből a postaköltséget és mehet is a pénz isten hírével.De, ha fair akarsz lenni, a néni bélyegének az árát is elküldeném, akkor vagy olyan, aminek szeretnéd láttatni magad.
Ha leírtad, nálad a pénz, akkor azt is illene, hogy most hol van. Ha, netán lódítasz is róla, hogy elment. Leírhatod, hogy lássunk csodát, véletlenül jutott tudomsodra, hogy a hölgy posztolta, egy talpig becsületes asszony visszaadta a pénzét, a jóisten áldja meg, mert a szívgyógyszerét nem tudta volna kiváltani. Happy end!
Nem tudom más hogy van vele, de én biztosan ma is jól fogok aludni, anélkül, hogy tudnám mi lett a pénz sorsa!
Sajnos ez már régen nem erről szól, hanem hogyan "bántsunk" meg valakit minél jobban!
Tényleg ért ennyit ez a cikk??
Fölösleges belemagyarázás már a levéltitok, meg hogy mennyi idő volt a pénz visszaadására! FI helyében én sem mondanám MÁR meg, hogy mi lett vele :D
Megyek olvasok újabb"okosságokat" másik fórumon.
Ne bántsuk egymást itt is, semmi értelme!