Kicsifiam megszületett (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Kicsifiam megszületett
Sajnos amikor én szültem az első fiam, nekem is a hasamba könyököltek, pedig amúgy háborítatlan szülésem volt! Nagyon izgultam emiatt, de azt mondták azért csinálják hogy felgyorsítsák a kitolást mert a fiam szívhangja lassult....
Szerencsére nálunk nem lett baj...csak nekem lett másnapra egy baromi nagy lila folt a hasamon!!!
De az tuti hogy most a kistesó születésénél külön kérni fogom hogy ilyen ne legyen ha nem muszáj!!!
Amúgy publikus hogy ez melyik kóházban volt?
honora, szerintem a pereskedés csak plusz teher egy anyukának. egy kis (vagy nagy) penzbirsah a korhaznak nem hozza helyre a kicsi kulcscsontjat, vagy az oxigenhiany miatti esetleges mozgasfejlodesi karosodast.
lauren, mindenkepp beszelj a haziorvossal, ingyenesen is lehet gyogytormahoz jutni es az oxigenhiany miatt akár gyermek neurologiai mozgas fejlesztest is kaphat. pl. a szent margit korhazban deveny modszerrel is dolgoznak, van aki katonával, mindketto nagyon hasznos.
legyen minel tobbet hason a baba!
Kértétek, hogy írjam majd meg, mi lett a végkifejlet, hát leírom.
Nem volt egyszerű a 9 hónapunk, borzasztó rosszul viseltem, de higgyétek el, amikor megszületett, minden fájdalmat elfelejtettem.
Kivéve a varrás fájdalmát. Na, azt nem felejtem el soha! :D
Mintha szögbelövővel lövöldöztek volna bennem. :D
Ugrás a teljes írásra: Kicsifiam megszületett
További ajánlott fórumok:
- 35.héten megszületett magzatnak milyenek az életesélyei?
- Milyen érzés, amikor legelőször adják oda kisbabát miután megszületik?
- Vérzés terhesség alatt, de egészségesen megszületett! Pozitív történetek gyüjtése
- Hoxa kisbabája megszületett!
- Babát szeretnénk a párommal. Írnátok nekem, kb mi az ami feltétlenül szükséges, ha megszületik a baba?
- Mióta megszületett a babám eltűntek a barátnők!