Kiborultam, mert elveszett az 500 000 Ft-os kincstári... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Megyek, mondjad a címet.:)
Áttettem, csak nehogy elfeljtsem hová.
Kedves FI!
Meglett? Mit mondtak a postán?
Sok éve egy kisösszegű bemutatóra szóló betétkönyvet nem találtam égen-földön. Letiltattam a bankban, ami persze pénzbe került.
Ez után évek múlva szobafestés közben mindent kipakoltunk és lám előkerült a betétkönyv, ott volt ahová rejtettem, csak jóval arrébb csúszott, ahol már nem kerestem.
Gépjármű nyereménybetétkönyvről írtam. Ami teljesen kötetlen, nem kamatozik semmit, de költség, kötöttség, semmi nincs vele. Ha véletlen nyersz, akkor meg hatalmas a haszon.
Kincstárjegyes dolgokba pénzt én már nem teszek, keveset is hoz, kötött is. Csak babakötvényünk van.
Ott van az, valahová becsúszva, valamivel összefogva.
Ha nem keresed, megkerül.
Azért menj be a postára, hátha mondanak valami okosat.
Könyvbe?
Én oda szoktam ilyeneket beletenni. A lapok közé...
Ne add fel a keresést. Gondolj arra vissza, amikor vetted több évvel ezelőtt mit tartottál olyan biztonságosnak, hogy ott őrizd.
A múlt évben én az autóm törzskönyvét kerestem egy hétig, amikor eladásra került. 15 éve vettem és az akkori adópapírok közé raktam azzal a gondolattal, hogy azt úgysem lehet kidobni, ott biztonságos. 15 év múlva persze ki emlékezett erre . Minden papírt átlapoztam és meglett. Nem kellett az okmányirodába bemenni.
További ajánlott fórumok:
- Vissza akarom kapni azt, ami elveszett!
- Az elveszett ikertestvér
- A munkahelyemen elveszett egy csomag, benne egy személy étkezési utalványaival. Ki akarják velem fizetetni, de én nem akarom. Mit tehetnék?
- Postán elveszett a sima csomag.A vevő kéri vissza a pénzét. Mit tehetek?
- Tegnap elveszett a nagymama!
- Volt már aki elveszettnek érezte magát?