Kibeszélnek, kinevetnek? Mit teszel? (beszélgetés)
sziasztok!
beveszem a leszarom tablettát :)
Szerintem kár lealacsonyodni erre a szintre:)
Én nem teszek semmit,az jobban idegesíti az ilyen típusú embereket.Egyszerűen nem veszek tudomást róluk.
Visszavágni?Minek?
Ha látják hogy bosszant/zavar a dolog,akkor annál jobban ki fognak beszélni.
Sziasztok!
Először is ne idegeskedjetek!
Ha már nem is pletyiznek rólunk régen rossz:))
Foglalkoznak az emberrel:)
Csak lazán!
Kb. egy évvel ezelőttig tuti, hogy nem érdekelt volna a dolog. De már eljutottam odáig, hogy visszavágok és igen is megmondom a véleményemet.
De biztos nagyon rossz lehet olyan helyen dolgozni. Régen az Anyukám (sajnos már nincs köztünk) erre azt mondta,hogy minden csoda három napig tart...
Elgondolkodom rajta, mi az alapja, ha tényleg jogos, tudok-e rajta változtatni.
Alkalomadtán meg "véletlenül" én is elkotyogok valamit, ha úgy tartja kedvem.
„A rágalmazást és a gúnyolódást azzal kell lefegyvereznünk,
hogy semmibe vesszük öket.
Azokhoz a szikrákhoz hasonlítanak,
amelyek nagy tüzből pattannak ki, de tüstént kialszanak,
ha nem fújunk rájuk."
Nekem ez jár a fejembe ha hallom hogy valaki kibeszél s vihog a hátam mögött!
Egyébként is... :
“Aki mosolyog, az mindig erősebb annál, aki haragszik.” (japán bölcsesség)
azok szokták kibeszélni a másikat,
akik olyan sötétek és buták, hogy nincs saját témájuk,
ezért attól akarnak nagynak és jópofinak tünni a többiek szemében, hogy valakit cikiznek .
okos ,intelligens ember ilyet nem tesz !
tehát,nem kell komolyan venni,
de ha rajtakapod, hogy PONT RÓLAD beszél,
nyugodtan tedd szóvá mindenki előtt,
és kérdezd meg, hogy a mondottakat mire alapozza !
meg látod, csak dadogni fog !!
ez után meg nem nagyon fognak neki hinni !!
Sajnos a munkahelyen a főnök s***gnya***ása megy és mindent megtesznek, hogy ők legyenek a kedvencek és bevágódjanak.
Engem általános iskolában nagyon aláztak, úgy oldottam meg, hogy csak tanulni jártam be, nem kommunikáltam. De persze egy állandó közösségben ezt nem lehet megtenni.
Egyre inkább az a meggyőződésem,hogy a pletykások azért pletykálnak,hogy addig se keljen a saját dolgaikkal törődni.Nem véletlen az a mondás,hogy
az beszél akinek a háza ég.Meg a másik,hogy "más szemében észre veszi a szálkát de a magáéban nem a gerendát"Ne foglalkozz velük.
Én is így vagyok vele!
Nem azt kell nézni,hogy ki mit mond,hanem azt,hogy ki mondja!
Lánykoromban velem állandóan kib@tytak, mert 30 fillérrel magasabb órabérrel szabadultam. Aztán egyszer elegem lett belőle (pont a közös reggeliző asztalnál), felpattantam és kiosztottam őket. Hogy honnan volt bátorságom, nem tudom, de az idő igazolt, jól tettem. Utána leszálltak rólam.
A barátnőm azt mondta, hogy mondjam meg a művezetőnek. De én árulkodni nem akartam.
Állj a sarkadra te is, és mondd meg nekik a véleményedet. Utána biztos abbahagyják.
Így már más - ez már valószínűleg nem fog változni - sz.r ügy. Nem tudom mit kéne tenned, én nem vagyok az a nagyon félénk típus, tehát már beszóltam volna valamit, noha tudom, hogy semmi de semmi értelme nincs
Gondold át, úgyse lesz semmi változás ha beszólsz, és akkor sem nagyon ha látszólag letojod őket, mert belül úgyis zavarni fog
További ajánlott fórumok:
- Te mit teszel, ha a fodrászod nagyon elrontja a hajad?
- Mit teszel, ha egyedül érzed magad?
- Mit teszel, ha rád tör a zabálási roham?
- Mit teszel, hogy lenyugodj, amikor tele van a hócipőd?
- Pletyka. Neked, hogy esik, ha bölcsesség nélkül kibeszélnek Téged, vagy egy olyan személyt, aki közel áll a szívedhez?
- Amikor a szemedbe szépeket mondanak, a hátad mögött kibeszélnek!