Kiadkadnál, ha időpontra mész fodrászhoz és fél- háromnegyed órát várni kell még? (tudásbázis)
Nem mindegy, hogy mi az oka. De egy fodrász általában tud tervezni, ha nem, akkor tanuljon meg. Tudnia kell, hogy milyen jellegű munkát mennyi idő alatt tud elvégezni, főleg rendszeres vendégnél, ismeretlen esetében pedig hagyjon magának kellő időt, és úgy vállaljon be bárkit.
Alapos indok nélkül szerintem ennyi csúszás nem torelhátó, főleg nem rendszeresen.
Volt, hogy én késtem volna busz miatt fél órát, felhívtam, mondta, hogy már ne is menjek, mert akkor csúszik a többiekkel, kerestünk másik időponot. Szerintem ez így korrekt.
Ezt minden profi fodrász így csinálja ;) Általában reggel 7.30-ra megyek, hogy legyen ideje elszüttyögni ;) Néha a forgalom miatt késik 10 percet, de azt bekalkulálom.
Hajas Lacit azért hagytam ott, mert vizes fejjel 35 percig hagyott ülni, miközben valami über fontos dolgot intézett telefonon. Nyár volt, könnyű volt öntudatosnak lenni ;)
5-10 percet kellett várni esetleg. Maximum.
Nem járnék olyan fodrászhoz, akinél rendszeresen fél- háromnegyed órát várni kell.
...akkor nekem szerencsém van a fodrászommal. Sosem kellett rá várnom fél/háromnegyed órát. Sosem kellett azért várakoznom, mert valamelyik barátnő/rokon/ismerős stb. csakúgy beesett.
Időpont van és azon belül bőven elkészült még minden vendégével. Az pedig evidens hogy ha valaki még sem megy, időben lemondja a foglalást.
Szintén magától értetődik, hogy nem kések el, időben odaérek. ....nem szeretem ha a saját időmet valaki elpocsékolja és nem tehetem meg, hogy más idejét én cseszem el. Ez ennyire egyszerű. :)
A busz is lerobbanhat bármikor; netalán baleset, rosszullét;
bármikor bármi történhet.
Azt elmondtad neki, hogy a busz menetrendjére vagy utalva?
A kérdésedre válaszolva: fél-háromnegyed óráért nem akadok ki, ha jó a fodrász.
50 éve járok fodrászhoz; tudnék mesélni vendégrôl, fodrászról egyaránt.
De nem beszélek senkit ki a háta mögött.
Egyetértek.
A fodrászt úgy kell szervezni, hogy nem tudni mennyi idő lesz.
Pl. munka után, mikor már nincs más teendő, vagy hétvégére.
Általában nehezen jutok el fodrászhoz, nehezen szorítok rá időt, mert csak vágni kell, és az halasztható.
Viszont, ha időpontot kérek, akkor vagy ott vagyok 10 perccel előtte, vagy ha értesülök róla, hogy más teendőim lesznek, akkor időben lemondom.
Mindenki emberből van, mindenkinek fontos a munkája (feltételezem)- legyünk egymásra tekintettel és megértéssel!
nem semmiért jelentkezek be.
nem abban a városban lakom
ha lakések egy buszt a következő 1,5 óra múlva megy..ja és szokása valakit előttem 10 percre betenni, azzal perszenem végezaz adott időpontra
További ajánlott fórumok:
- Ha először megyek egy fodrászhoz, menjek be vagy csöngessek be inkább?
- Ti elmennétek újra ehhez a fodrászhoz ebben a helyzetben?
- Autópályán kivennél e egy babát a gyermekülésből, ha álmából felriadt és háromnegyed órája ordít a sötét autóban, de a párod ellenzi?
- Megoldható szerintetek, hogy esküvői frizura+smink készítésre már eleve a menyasszonyi ruhámban menjek a fodrászhoz?
- Hiába öltözöm csinosan, és rendszeresen járok fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz. Mégsem tetszem meg senkinek.
- Baba születése a kiirt időpontra