Baba születése a kiirt időpontra (beszélgetés)
Én már jó pár éve szültem,de mind 3 gyermekem a ki irt napra született.
A 2 első délután, illetve este,a 3.-ra mondták,hogy kora baba lesz,de nem igy történt,a ki irt nap hajnalán látta meg a napvilágot.
Pontosan a kiírás napján szültem. Január 2. volt az időpont, aznap reggel 6-kor fájásokra ébredtem és 12:30-kor megszületett a kisfiam.
Most augusztus 21-re vagyok kiírva. Kíváncsi leszek.
Te mire vagy kiírva?
Ja, és persze sok minden befolyásolja az érkezést, esetemben pontos, rendszeres, 28 napos menszi alapján számolták, UH alapján mindig 3-5 nappal nagyobb volt és teljesen problémamentes várandóságom volt.
Szia! Én 2009-ben december 1-re voltam kiírva és aznap 14.50-kor meg is született a lányom! :)
Kitartást és jó egészséget kívánok Neked holnapra! :)
"pontosan eltalálták a születése napját" ez azért sok dolgotól függ.
Nem lehet eltalálni a napot, csak kiszámitani az optimálisat, de az, hogy mikor születik az függ az anyától, az életviteltől, a baba fejlettségétől, az eü állapotától, és az időjárástól is.
Amikor én szültem nyár volt 41 fok, és jött egy kisebb hidegfront. 23 gyerek született a kórházban aznap.
Szia! Az én ismeretségi körömben nem tudok róla, hogy a kiírt időpontra születtek volna a babák, én sem kiírt időpontra szültem. Ja nem egy orvoshoz jártunk. :)
Szép időszakot élsz át most. Könnyű, gyors szülést kívánok, bármikor is jön a baba!
Én november 27-re voltam kiírva a kisfiammal.Éjfél után fél 2-kor elfolyt a magzatvizem és reggel 6:15-kor megszületett a kisfiam.
27-én beutaltak a kórházba,vagyis javasolta az orvosom,mivel ritkábban éreztem a mozgásokat.Aztán kiderült,hogy az én 4100 grammos pici fiamnak már nem volt helye,ezért volt..
Én 06.03-ra voltam kiírva és éjfél után elfolyt a magzatvizem.Mikor bekerültem a szülőszobába megkérdezték,hogy mikorra vagyok kiírva és akkor esett csak le,hogy mivel elmúlt éjfél,pont az napra.
06.03. reggel fél 8-kor lett meg a kicsikém.Jól időzített.
Nekem a dokim általában eltalája a dátumokat a kismamáknál. 10-ből 8x.
Nálunk nehéz dolga volt, de így se sokat tévedett: a kiírt időpont után 4 nappal szültem, igaz, a babán és a magzatvizen is látszott, hogy túlhordtam...
Az unokatesóm az első babáját napra pontosan szülte... Szóval azért nem olyan ritka ez!:)