Ki van nagyon otthon EKÁER szám kérésében? (tudásbázis)
Ömlesztettbe igen, a CMR egyezzen az ekáerrel :)
Az ekáerben az összeget már nem kötelező megadni, mondjuk én megszoktam.
Köszönöm!
CMRbe a bruttó súly résznél is nettot írnál?
Sziasztok!
Ömlesztettnél igen, a bruttó egyenlő a nettóval, mivel nincs csomagolás, raklap stb súly.
Ami palettás, ott a raklap súllyal együtt jön ki a bruttó.
Egy raklap ~30kg, tehát ha van fenn 24t zsákos valami 12 raklapon, akkor a 12*30kg-ot hozzáadva jön ki a bruttó.
10% eltérés lehet súlyban, ha észreveszik egy ellenőrzés során, akkor bizony bünti!
Igen?Milyen eltérően tudjuk/kérjük az EKAERt.
Van amit észrevesznek, van amit nem.
És ezt ömlesztett árulta érted kimondottan?
Pl palettas àrunàl én mindig bruttó kgot írok
Azt tudom mondani, ami nálam van.
CMR-en az áru bruttó súlya van megadva. Én nettó súlyt adok meg EKAER-en, és nem szokott gond lenni belőle. Egyrészt nem is tudom menni a bruttó, másrészt a két adat közti különbség belefér abba a százalékba, ami eltérésnek megengedett.
Azt nem mondom, hogy mindennél jobban ismerem, de rendszeresen kérem.
Mi a kérdés?
További ajánlott fórumok:
- Akik nagyon nem várják a mensit júliusban azok jöjjenek!
- "Árthat" egy olyan embernek kb 7 km-nyi közepes tempójú séta, aki egyáltalán nem sportol, legtöbbször otthon ül, tehát nem nagyon mozog?
- Nagyon sok álláshirdetést látok otthon végezhető munkákról hivatalos álláskereső oldalakon. Ezek tisztességes munkák?
- Nagyon jól érzem magam itt, a Hoxán. Szinte a 2. otthonom!
- Nagyon sok hirdetést látok, egy BIT.LY nevú cégről szól, ami állítólag tisztességes, otthon végezhető munkát ajánl. Mi a véleményetek róla?
- EUs munkavállalási családegyesítéssel, Ausztria. Szakértőt keresek, vagy olyan embert, aki nagyon otthon van a témában, tud valaki segíteni?